Starity

Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon IV.

2015. január 15. 15:03   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk tovább folytatódik 8 olyan karakterrel, akiket alakító színészek már nem éppen nevezhetőek tinédzsereknek. Lássuk a negyedik részt is!

hirdetés
Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon IV.

Sissy Spacek és Angela Bettis

Carrie, a telekinetikus erővel bíró lány mindössze 17 éves volt a nevét viselő mozifilm története szerint. Az eredeti, 1976-os filmben azonban a főszerepet játszó Spacek már bőven túl volt a húszon is, mikor eljátszotta a bántalmazott tinilány horrorisztikus történetét, pontosan a 27. életévében járt.

A következő, 2002-es verzióban, ahol Angela Bettis alakította a szerepet, még több, pontosan 12 év volt a korkülönbség a karakter és a színésznő között.

Josh Hutcherson

Jennifer Lawrence-hez hasonlóan már Josh sem a kamaszok táborát erősíti. Az éhezők viadala első részében Peeta – ahogy Katniss is – csak 16 éves, míg az őt alakító színész már 20 éves volt.

Olivia Newton John

A Grease csinos sztárja a film forgatásakor már majdnem túl volt a harmadik X-en, pedig filmes karaktere, Sandy még csak a 17. évét taposta. Még filmes partnere, John Travolta is fiatalabb volt nála 6 évvel.

Cory Monteith

A kanadai tehetség nagyon korán elment közülünk, 31 éves korában távozott az élők sorából, de a Glee című zenés sorozatban alakított karaktere még annyit sem élt meg, mindössze 19 éves koráig maradhatott az énekes-palánták körében.

Sophia Bush

Az amerikai színésznő számára a Tuti gimi című sorozat hozta meg a hírnevet, melyben egy fiatal gimnazistát alakít, pedig a valóságban akkor már egyáltalán nem számított tinédzsernek, ahogy a karakterének hajdani partnerét alakító színész, Chad Michael Murray sem. Sophia és Brooke között hét év korkülönbség van.

Jason Earles

A Disney-sztárként elhíresült színész legtöbbeknek a Hannah Montana című tinisorozatból lehet ismerős. A széria kezdetén Jason már a 29. évét taposta, pedig a sorozatban Jackson Stewart, Miley bátyja csak 16 éves volt.

Gabrielle Carteris

A színésznő 1990 és 2000 között játszott a világhírű Beverly Hills 90210 című sorozatban. Carteris Andrea Zuckerman megformálója volt, aki a széria startolásakor 16 éves volt, míg az őt alakító sztár már csak egy évre volt a harminctól.

Charisma Carpenter

A dögös sztár számára a Buffy, a vámpírok réme nevet viselő fantasy-sorozat hozta meg a hírnevet, a hét évadot megélt széria egyik szereplőjét, Cordelia Chase-t formálta meg. A karakter még a tinédzserek táborát erősíti, míg a bőrébe bújt színésznő már 27 éves volt a széria premierekor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek