Starity

Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2014

2014. augusztus 25. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén 31. alkalommal zajlott lett az MTV Video Music Awards, amin szinte mindenki megjelent, aki számít. Nézzük, kinek választott jól a stylistja, és kinek kevésbé jól!

hirdetés
Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2014

A tavalyi New York után, idén a Los Angeles-i The Forum nyújtott helyszínt az MTV Video Music Awards 2014-nek, ami egészen biztos, hogy Beyoncé estélye volt. Nézzük, idén kik voltak a legjobban, és kik voltak a legrosszabbul felöltözve!

Legjobban öltözöttek:

Rita Ora

A Szürke ötven árnyalata-sztárja egyszerűen lélegzetelállítóan festett ebben a mélyvörös költeményben. Nem is kérdés, hogy tedd!

Demi Lovato

A Stay Strong képviselője gyönyörű és nőies volt, bár mi a dekoltázsán picit alakítottunk volna. A ruha kifogástalan, mégis túl sokat mutat, előnytelenül, ennek ellenére, Lovato igazi dívaként jelent meg a gálán.

Miley Cyrus

Cyrus idén is a Versacetől választott. Az énekesnő lenyűgözően festett, nyelvét a szájában tartotta, és kétségkívül ő volt az est egyik legnagyobb sztárja! A bőrszerelés tökéletesen illik imázsához, így ezúttal nem tudjuk kifogásolni a megjelenését.

Kesha

Amióta Kesha otthagyta a rehabot, az énekesnő teljesen kinyílt és kivirágzott. A VMA-n úgy tündökölt, akár egy szivárvány. Megjelenése harmonikus és kellemes volt, jó nézni, hogy Kesha milyen irányba változik. Egyszerűen bájos!

5 Seconds of Summer

Az idén felkapott fiúbanda pont úgy jelent meg, ahogy a tini fiúbandákhoz illik: lazák voltak és sármosak – egészen biztosan megdobogtatták rajongóik szívét!

Kelly Rowland

Az énekesnő úgy nézett ki, mint egy görög istennő! Egyszerűen ragyogott a bevonulás során, megkoronázva ezzel a halvány barack színű ruháját. A terhesség remekül áll neki!

Victoria Justice

A színésznő pont úgy öltözött fel, ahogy a VMA-hez illik! Pimasz volt, mégis elegáns, és egyben nagyon modern. A glam-hatásért plusz pont járt, ahogy a hashtag-feliratú táskáért is!

Beyoncé

Korunk legnagyobb sztárjaként emlegette őt Jay-Z, és valamennyire egészen biztos, hogy igaza van. Csak rá kell nézni Beyoncéra, és tudjuk, hol a helyünk mellette... A Nicolas Jebra szerelése kifogástalan volt, amit a Christian Louboutin cipője koronázott meg. Sikkes, ahogy egy vérbeli dívához illik.

Jennifer Lopez

„Ha ő 42 éves, én is 42 éves vagyok” - írta az egyik Twitter-felhasználó. Kétséget kizáróan JLo még mindig bomba formában van, ez a Swarovskival díszített ruha pedig tökéletesen illett hibátlan alakjára. (Ennek ellenére, talán mégis túlzás volt a VMA-re ez a szerelés.)

Nicki Minaj

A rapper morcos nézése sem tud rontani az összhatáson! Minaj stílusosan reklámozta Anaconda-kislemezét ezzel a kígyómintás szereléssel, és kivételesen most a jó ízlés határain belül maradt. Ez így egy tedd, Nicki!

Sam Smith

A Stay With Me énekese nagyon sármos volt a Gucci öltönyében, amiben egy millió dolláros srácnak érezte magát. A brit sztár eltalálta, igazi feltörekvő csillagként ragyogott az este folyamán – Katy Perry oldalán!

Gwen Stefani

Ízlésünken talán túl sok és túl rikító volt ez a pink szerelés, de mégsem mondhatjuk, hogy Gwen rosszul nézett volna ki ebben az L.A.M.B. kosztümben. Glam és sikk – ahogy már megszokhattuk tőle!

Iggy Azalea

A rapper egy tökéletes fellépést nyújtott a VMA-n, és a megjelenése is kifogástalan volt a vörös szőnyegen. Szokatlan, de jó, és nagyon modern ez a Versace-szett – mintha a jövőből lépett volna ki!

Katy Perry

Éppen nem esett ki a kategóriából Katy Perry, aki idén Britney Spears 2001-es farmerkölteményét „vette kölcsön”. Az énekesnő Spears „utánzós” kihívását fogadta el ezzel. Az egészet stílusosan egy Versace-költeményben teljesítette, amihez természetfeletti szépsége párosult.

Legrosszabbul öltözöttek:

Lorde

Természetesen megszokható Lorde gót-stílusa, ennek ellenére, ez a ruhaválasztás és smink most sem volt a legjobb. A 16 éves lányt borzasztóan öregíti ez a függönyre hajazó bársony költemény.

Lucy Hale

A Pretty Little Liars sztárja sajnos most mellé lőtt ezzel a Zimmermann szoknyával, hiszen olyan, mintha bokától felfelé elvágták volna a testét. Ez a megoldás ritkán működik.

Amber Rose

Amber Rose nem volt rest leutánozni Rose McGowan 1998-as, botrányos szettét. Bár ne tette volna! Pin-up bárba még csak-csak elmegy, de egészen biztosan nem egy főként tiniket megcélzó műsorba.

Taylor Swift

Hiába utaztunk vissza 1989-be az új albumával, ez a ruha mégis egy ne tedd. Már a korában sem számított túl divatosnak – vajon miért?

Kim Kardashian

Kim szettje ezúttal sehogy sem működött. A minta erősíti a vonalairól híres Kimet, ráadásul a dekoltázs is ízléstelenül sok ezúttal.

Solange

Egyszerűen borzalmasan nézett ki ebben a H&M szerelésben Beyoncé testvére, Solange Knowles. A haj és a túl méretezett kosztüm is nagyon-nagyon bizarr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek