Starity

Gaby Spanic az életéért küzd a sürgősségin

2010. szeptember 05. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gabriela Spanic, a Soy tu dueña sztárja valószínűleg élete legnagyobb csatáját vívja a mexikói Hospital Ángeles intenzív osztályán; a tetőpontjára ért az ammónium-szulfid-mérgezés hatása.

hirdetés
Gaby Spanic az életéért küzd a sürgősségin

Gabriela Spanic élete legnagyobb csatáját vívja. A csaknem négy hónapon át feltehetően asszisztense, Marcia Celeste Fernández Babio által az ételébe keverve kis dózisokban adagolt ammónium-szulfid (az eredeti hírben tévesen „ammónium-szulfát” szerepel, ez azonban egy teljesen ártalmatlan tartósítószer, amelyet az élelmiszerekben is használnak – a szerk.) következtében kialakult mérgezés elérte legkritikusabb pontját.

Ma hajnalban, miközben Gaby a Soy tu dueña című telenovellájának egyik részét forgatta, melyben a történet gonosza, Ivana karakterét testesíti meg, hirtelen nagyon elgyengült és keringési zavarok léptek fel nála, ezért a stábnak sürgősen mentőket kellett hívnia, mivel a színésznő nem reagált semmire. A mentősök, miután megvizsgálták a színésznőt, sürgősséggel a mexikóvárosi Hospital Ángeles rendkívül sürgős esetek osztályára szállították.

Bár a Televisa tisztában volt  a történtekkel és egészségi állapotával, Spanic nem akarta a munkálatokat hátráltani, ezért tovább dolgozott annak ellenére, hogy szigorú kezelés alatt állt a méreg szervezetéből történő eltávolítása érdekében.

Jelenleg Gaby az intenzív osztályon van súlyos állapotban, a kilátásokról nem nyilatkoznak. Bár a családja eddig nem kívánt semmit sem mondani az eset súlyossága miatt, arra kéri a rajongókat, hogy fogjanak össze és imádkozzanak, hogy a gyönyörű színésznő, aki most az életéért küzd, minél hamarabb felépülhessen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek