Starity

The Vampire Diaries: Kevin Williamson-interjú

2010. szeptember 06. 09:09   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár nap és visszatér a népszerű sorozat. Az első évad után rengeteg kapu maradt nyitva, és még Katherine is visszatért! Rengeteg kérdés merült fel eddig is a rajongókban; Kevin Williamson, a sorozat szülőatyja, megpróbál pár kérdésre válaszolni.

hirdetés
The Vampire Diaries: Kevin Williamson-interjú

Mit várhatnak a rajongók a 2. évadtól?
Kevin: Katherine visszatér Mystic Fallsba, ami meghatározza Stefan és Damon kapcsolatát. Nehéz erről beszélnem, hiszen akarva akaratlanul, jó pár poént elsütnék. De annyi biztos, hogy Katherine újra itt van, rengeteggel oka lesz erre, még több is, mint hinnénk.

Miért tér vissza Katherine?
Kevin: Stefant akarja visszakapni.

Elképzelhető, hogy ez csak egy ürügy?
Kevin: Talán igen, nála sosem lehet tudni.

Mennyiben különbözik a „mai” Katherine attól a lánytól, akit 1864-ben ismertünk meg?
Kevin: Katherine gonosz. Érdekes lesz őt nézni; más lesz, hiszen itt nem kell fűzőt viselnie, nem kell kisasszonynak lennie. De félek bármit is mondani, mert ezzel elárulnám, hol is volt, ez pedig titok; pedig szeretném megosztani ezt az infót veletek, de nem tehetem. Szívás!

Terveztek visszatekintős részeket, mint az első évadban?
Kevin: Igen, hármat tervezünk, de még az is lehet, hogy négy lesz belőle.

Így lehet esély arra, hogy újra találkozhatunk a már elhunyt szereplőkkel?
Kevin: Igen.

Isobel is visszatér?
Kevin: Igen, de nem azonnal. Az évad első felében biztosan nem fog.

Mikor jönnek a vérfarkasok? És mi lesz Tyler sorsa?
Kevin: Tyler tanulni fog arról, hogy ki és egyáltalán mi ő. Sokat tanul nagybáttyától Masontól, aki már az első részben megérkezik. Tyler többet fog tudni az átkáról, arról, hogy ki is ő valójában. Ez az egész évadot végig fogja kísérni. Annyira borzasztó, mikor vannak ezek a kérdések, hogy miért vagy olyan dühös, miért érzed magad elveszettnek, aztán végre megtudod a választ a kérdéseidre, de nem vagy tőlük boldog.

Biztos nagy nyomás lehet rajtatok, hiszen az első évadnak hatalmas sikere után, a 2. évadtól legalább ugyanennyit – ha nem többet – várnak el a rajongók. A 2. évad készen áll arra, hogy lekörözze az elsőt?
Kevin: Nagyon nehéz egy sorozatot megírni, mert annyi stílus keveredik benne mind a karakterek, mind barátság terén. Nem is sejtettem, hogy ez ennyire nehéz lesz. De szerintem megtaláltuk az egyensúlyt az emberi kapcsolatok és a mitológia, legenda között. Mert igen.. a mitológiai elemek továbbra is fontos szerepet fognak játszani. Szinte a semmiről kezdjük, egy új történetet mesélünk el, de valahol mégsem az. Mivel már láttad az első évadot. Annyira dologra kell még odafigyelnünk. Mi történt 1864-ben? Miért nem volt Katherine a sírban? Hogyan menekült meg? Hová ment? Miért tér vissza Mystic Fallsba? Miért akar újrakezdeni mindent? Ráadásul a Lockwood család háza táján is legalább ugyanennyi – ha nem több – kérdés merül fel. Izgalmas és szórakoztató feladat lesz ezekre a kérdésekre választ keresni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek