Starity

Újra együtt a Beverly Hills sztárjai

2010. szeptember 06. 12:12   |   Szerző: linus04

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

10 év után ismét együtt dolgozik a nagysikerű Beverly Hills 90210 sorozat két – azóta már deresedő – szépfiúja: Luke Perry és Jason Priestley.

hirdetés
Újra együtt a Beverly Hills sztárjai

A két színész azóta nem forgatott együtt, amióta 10 éve véget ért a nagy sikerű Beverly Hills 90210 című sorozat. Most a Hallmark Channel kérte fel őket, hogy készítsék el együtt a Goodnight for Justice című westernfilmet, ami várhatóan 2011-ben kerül majd képernyőre.

A 45 éves Luke Perry a vezető producere a filmnek, ami egy kisfiúról szól, aki végignézte szülei megölését a vadnyugaton. A gyermek felnőttként bíró lesz, aki szilárdan eltökélt, hogy az igazságot és jogot üldözze. Jason Priestley a rendezői székben foglal helyet. A forgatás augusztus 4-én kezdődött Vancouverben.

„Rettenetesen izgatottak vagyunk, hogy elkészítik ezt az izgalmas westernfilmet a Hallmarknak. Luke nagyon jó partner, és Jason nagy tapasztalattal rendelkezik. Nagy sikere lesz a filmnek, ebben biztos vagyok.” – mondta a csatorna egyik munkatársa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek