Starity

Újra a lányával forgat

2010. szeptember 06. 14:02   |   Szerző: Czuppon Mónika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napig jó kondiban lévő színész ritkán vállal szerepet, de a lánya kedvéért ismét feltűnik egy új filmben. Szeptember 6-án megkezdték a Weapon című produkciót!

hirdetés
Újra a lányával forgat

Szeptember 6-án el kezdték forgatni a Weapon című filmet a román fővárosban. A közkedvelt harcművész, Jean Claude Van Damme mára ritkábban vállal szerepet. Legutóbb az Expendablest utasította el, pedig barátja, Sylvester Stallone személyesen kérte fel a szerepre. Jean Claude szerint ugyanis a filmbéli karakterében nem volt semmi kihívás.  A Weapon produkciót is csak a 20 évessé érett lányával való közös munkáért játssza el.

Már korábban is dolgoztak együtt, a Shepherd: Border Patrolban és a Full Love-ban; az utóbbiban a nagyobbik fia, Kristopher is feltűnt. A film rendezője Ernei Barbarash, akinek a nevéhez olyan filmek köthetők, mint A Kocka (írója, majd producere), vagy az American Psycho.

Jean Claude egy rendőrt alakít; filmbéli partnerei a lánya, Bianca mellett  Vinnie Jones és Scott Adkins.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek