Starity

Súlyzókkal a bombaformákért

2014. augusztus 30. 23:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nők az edzőtermekben általában a kardiógépeket részesítik előnyben, pedig a súlyok igazán jó hatással lehetnek az alakunkra.

hirdetés
Súlyzókkal a bombaformákért

Manapság az egészséges és sportos életmód igazán nagy népszerűségnek örvend. Mindenhonnan tökéletes alakú férfiak és nők mosolyognak vissza ránk. Nem véletlen, hogy nagy a kíváncsiság az iránt, hogy mit is kéne tennie egy nőnek az edzőteremben.

A súlyzós edzés a nők számára rémisztően hangzik, pedig a súlyok használata előremozdítja a testünk pozitív irányú változását. A kardiógépek kezdésnek tökéletesek, de ha valóban változást szeretnénk elérni, ne féljünk kipróbálni a komolyabb gépeket sem! A hiedelmekkel ellentétben a női alak nem fog eldeformálódni, illetve elférfiasodni azért mert súlyzókat emelgetsz a teremben.

„Nagyon is nőiesnek, nőknek valónak tartom a testépítést. Az eredményét meg különösen annak. Gondold meg, hogy a strandon mennyivel jobban mutat egy kerek popsijú, feszesebb izmú lány, mint az, akire rá van írva, hogy mindig felmentést kért tornából” – árulta el Nagy Bettina európai- és világbajnok fitness modell egy interjú során.

Amennyiben sikerül rávenned magad, hogy levetkőzd a régi szokásaidat és ne csak a kardiogépet taposd a teremben, akkor már csak az egészséges táplálkozásra kell odafigyelni! Ezen áll vagy bukik az alakformálás 70%-a a szakértők szerint. A szénhidrátok megválogatása, a fehérje bevitele, valamint a cukrok és zsírok megfelelő kiválasztása és kizárása az étrendedből pár hónap alatt látható változást fog hozni. Az egészséges életmód elhatározás kérdése, mert minden fejben dől el!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek