Starity

Michael Flatley Veszélyes Játékot űz

2014. szeptember 02. 09:09   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 1-jétől indult hódító útjára a szupersztár új műsora, első állomása a London Palladium volt.

hirdetés
Michael Flatley Veszélyes Játékot űz

A Lord of the Dance: Dangerous Games című előadást ezúttal is maga Michael Flatley koreografálta és rendezte. A tánclegenda már szegre akasztotta a cipőjét, és csak vendégszerepléseket vállal, de közben nem tétlenkedik, hanem tanítja a következő generációt a látványos előadásokhoz.

Több mint 40 ifjú világklasszis tehetség táncol az új show-ban, köztük James Keegan, Morgan Comer és Matthew Smith, akik felváltva alakítják a Tánc Urának szerepét. Flatley csapatának tagjai Krén Andrea, Krén András, Papp Zoltán és Lukács Márton is; egyelőre nincs arról információ, hogy ezúttal milyen szerepük lesz.

A Dangerous Games a világsikert arató Lord of the Dance egy új változata, amely a London Palladiumban lesz látható 2014. szeptember 1-je és október 25-e között. Nagy szenzációnak ígérkezik, hogy maga Flatley is táncol az esti műsorok végén, hasonlóan az előző turnéhoz, amelynek során idén márciusban Magyarországon is fellépett. A legenda hivatalos oldala szerint London után egészen 2015 nyaráig világ körüli turnéra indul a csapat, a tervek szerint Flatley meglepetés fellépései a következő helyszíneken várhatóak: 2014. október 30. Wembley, 2015. március 27. Dublin és március 29. Belfast. A turné további állomásainak pontos időpontjai egyelőre nem ismertek, azonban azt már tudni lehet, hogy érintik majd Belgiumot, Izraelt, Skandináviát és Dél-Afrikát is.

hirdetés


A show egyik reklámelőzetese

A műsor az új kosztümökön kívül új koreográfiát is tartalmaz, ezenkívül énekel benne az egykori Girls Aloud sztárja, Nadine Coyle is, aki Erin istennőt fogja alakítani, és tőle lesz hallható a vadonatúj dal, a Dangerous Games. A show új zenéjét Gerard Fahy szerezte.


Michael Flatley és Nadine Coyle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek