Starity

A Fusion Fesztiválon búcsúzott rajongóitól a The Wanted

2014. szeptember 02. 17:05   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még ez év január 22-én jelentette be az angol és ír tagokból álló zenekar, hogy Word of Mouth turnéjuk után feloszlanak, de néhány koncertet még vállalnak.

hirdetés
A Fusion Fesztiválon búcsúzott rajongóitól a The Wanted

Max a bejelentés után elmondta, hogy volt egy nagyon komoly és őszinte beszélgetésük, miután menedzserük, Scooter Braun megkérdezte őket, hogy a turné után szeretnének-e lépni, és saját szólókarrierükkel foglalkozni. „Én és Nathan elmondtuk, hogy vannak más ambícióink is. Mi sokkal felkészültebbek voltunk, mint a többiek, mert mi láttuk, hogy a dolgok nem úgy működtek az elmúlt néhány hónapban, ahogy kellett volna.”

A Word of Mouth turné utolsó koncertjét az USA-beli Oklahoma állam Shawnee városában adták, amelynek során nemcsak a rajongók, de maguk az énekesek is olyannyira elérzékenyültek, hogy a hangjuk is el-elbicsaklott a dalok során. Nem is csoda, hiszen öt fellépésekkel, vidámsággal és barátsággal teli évet tudhatnak maguk mögött. Elmondásuk szerint talán ez is hozzájárult a feloszláshoz (a csökkenő lemezeladások és a tagok között jelenkező feszültségek mellett), s bár megígérték, hogy a The Wantednak még nincs vége és visszatérnek, jelenleg mindannyian saját karrierjükkel szeretnének foglalkozni, és beláthatatlan, hogy hónapok vagy évek múlva döntenek-e úgy, hogy újra együtt énekelnek.

Legutolsó fellépésükre tehát augusztus 31-én, a birminghami Fusion Fesztiválon került sor, ahol Jay elmondta, hogy „nincs több közös fellépésük, nincsenek további terveik”. A fesztiválon csak Nath nem jelent meg, ugyanis a saját karrierjének építésével járó kötelezettségei Amerikában tartották.

Mindenesetre a Siva által az Instagramra feltöltött kép azt mutatja, hogy a fiúk még vevők a közös bolondozásra.

A fellépés után a srácok a Twitteren is megköszönték a meghívást a rajongók szeretetét:

Max George: „Hatalmas köszönet a @fusionfest-nek a meghívásért! És, természetesen, a mi hihetetlen rajongóinknak. Ti igazán a világot jelentitek nekem. Nem tudom eléggé viszonozni.”

Thomas Parker: „Igazán felejthetetlen éjszaka! Köszönet mindenkinek: @fusionfest, A srácaimnak @MaxGeorge @SivaTheWanted @JayTheWanted és ami a legfontosabb, nektek, skacok!”

Siva a modellkedést szeretné folytatni, Max az énekesi és színészi karrier felé tekintget, Tom DJ-ként szeretne a továbbiakban feltűnni, Jay TV-zni vagy rádiózni szeretne, míg Nathan szóló énekesi karrierjén dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek