Starity

Minden Marvel-szuperhős saját filmet kap

2014. szeptember 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jön a Fekete Párduc-, Dr. Strange- és Black Widow-mozifilm, sőt! Hamarosan minden fontosabb szuperhős saját filmmel rendelkezik majd.

hirdetés
Minden Marvel-szuperhős saját filmet kap

„Nem csináltunk Black Widow-filmet, de néhány eddigiben már szerepelt, a közeljövőben pedig, ahogy haladunk előre, még fontosabbá válik – vallotta be Stan Lee a Fan Expón. – Úgy néz ki, saját filmet kap, mert tulajdonképpen minden szuperhősnek lesz filmje. Máris dolgoznak a Hangyaemberen, a Dr Strange-en, a Fekete Párducon és olyanokon, amikről nem beszélhetek.”

(Carol Danvers továbbra sem kap saját filmet, ezt James Gunn megerősítette, valamint A galaxis őrzői 2-ben sem szerepel.)

Ami a képregényeket illeti, Stan bevallotta, „sajnálja a DC-t”, mivel remek filmeket készíthetnének, de elnyomják a karaktereiket. „Néhány évvel ezelőtt a DC megkért, írjam meg a saját Superman-, Batman-, Wonder Woman-, Flash- és Green Lantern-sztorim. A legrosszabb az, hogy túl jók és gyönyörűen illusztráltak, de elképzelhetetlen, hogy a DC filmet csináljon belőlük, mert elnyomják a saját karaktereiket. Sajnálom a DC-t, nagyon jó filmeket tudnának forgatni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek