Starity

Klippremier: Pentatonix – La La Latch

2014. szeptember 08. 21:09   |   Szerző: gipszjakab66

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hangszerek nélkül is lehet zenélni. Bizonyítja ezt a Pentatonix, amelynek tegnap jelent meg az új kislemezéhez tartozó kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Pentatonix – La La Latch

Az bandát 3 texasi fiatal, Kirstie, Scott és Mitch alapította 2010-ben egy arlingtoni középiskolában. A suli után rövid időre elváltak útjaik, azonban 2011-ben a The Sing-Off nevezetű tehetségkutató újra összehozta őket. A műsorba minimum 4 tagú zenekarok jelentkezhettek, így csatlakozott hozzájuk Ari és Kevin, így immár öten elsöprő fölénnyel nyertek.

Ezek után a tagok áttették székhelyüket Los Angelesbe, hogy beindítsák karrierjüket. Egy év múltán kijöttek első nagylemezükkel, amit PTX Vol. 1. névre kereszteltek, és a 14. helyig vitte az amerikai Billboard listáján.

Egy karácsonyi album és a tavalyi PTX Vol. 2 mérsékeltebb sikere után itt a harmadik album is, a PTX Vol. 3, amivel úgy tűnik, világszinten befuthat a banda.

Legutóbbi videoklipes daluk a Sam Smith/Naughty Boy/Disclosure mash-upjuk már 12 országban található meg a listák élmezőnyében, a YouTube-on pedig már a kétmilliós megtekintést súrolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek