Starity

Közös projekten dolgozik Anneke van Giersbergen és Arjen Lucassen

2014. szeptember 04. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ayreon zenekar frontembere számos projektje mellett, most ismét indított egyet, ám ezúttal Anneke van Giersbergen énekesnővel karöltve.

hirdetés
Közös projekten dolgozik Anneke van Giersbergen és Arjen Lucassen

Anneke van Giersbergen és Arjen Lucassen neve már ismerősen cseng a metálvilágban, hiszen nem egy projekthez és együtteshez köthető a két zenész neve. Arjen alapította többek között a Stream Of Passion nevű együttest Marcela Bovio énekesnővel – később ugyan kilépett a holland zenekarból és ezekután indította el hódító útjára az Ayreon nevet viselő projektet.

Anneke a holland The Gathering együttes frontasszonyaként vált híressé, melynek egészen 2007-ig volt az énekesnője, egy évvel később pedig új zenekart alapított és szólóban is tevékenykedik. Az énekesnő tegnap jelentette be Facebook-oldalán, hogy Arjennel közösen alapítottak egy zenekart, amely a The Gentle Storm nevet viseli és 2015 elején már az első albumuk is megérkezik.

Anneke nyilvánosságra hozta azt is, hogy az albumot követően turnéra is indulnak, amely azért is különleges, mert az Ayreon-frontember már hosszú idők óta nem állt színpadra egyik formációjával sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek