Starity

Ördög Nóra férjhez ment

2010. szeptember 06. 17:05   |   Szerző: AshleíTisdale4ewer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint másfél évvel azután, hogy kiderült, az RTL Klub műsorvezetője és a fotós között fellángolt a szenvedély, a fiatalok hivatalosan is összekötötték az életüket.

hirdetés
Ördög Nóra férjhez ment

A Blikk a minap közölte a képet, amelyet egy olvasójuk küldött be nekik. A fotó tisztán árulkodik arról, hogy Ördög Nórának ismét bekötötték a fejét.

„Épp az apátságtól jöttünk lefelé, amikor megláttuk őket, egy fánál készítettek róluk beállított képeket. Nórin egy fekete szoknya és egy fehér kiskabát volt. Oda is akartunk menni gratulálni, de annyira el voltak foglalva, hogy végül csak egy képet készítettünk róluk” – mesélte Heni, a szemfüles olvasó-riporter, aki beküldte a Blikknek a képet. 

A friss házasok a kötelező képek elkészülte után egy tucatnyi emberből – feltehetően a szűk család és a barátok – álló kis csapattal együtt beültek az autóikba, és távoztak. 

Nóra első esküvője fényűzőre és hét országra szólóra sikeredett, majd a házassága elég rövidre. Lehet, hogy most fordítva szeretné a dolgot?

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek