Starity

Szabó Zsófi az RTL Klubhoz igazolt!

2014. szeptember 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég kavart nagy port Ördög Nóra TV2-höz való igazolása, most pedig újabb sztár váltott a konkurenciára, ám ezúttal a TV2 kénytelen megválni egyik sztárjától: Szabó Zsófi az RTL Klubnál próbál szerencsét.

hirdetés
Szabó Zsófi az RTL Klubhoz igazolt!
Fotó: Éder Krisztián

Szabó Zsófi nagyon nehéz évet tudhat a háta mögött, s amikor elvesztette szeretett édesapját, már egyszer felmondott a TV2-nél, de akkor a csatorna inkább időt adott neki a gondolkodásra. Zsófi most úgy döntött, búcsút int eddigi kenyéradójának, és ezzel együtt öt év után Betty Tanakis is távozik a Jóban Rosszban sorozatból.

A színésznő azonban nem a konkurens sorozatban bukkan majd fel, hanem műsorvezetőként kap lehetőséget az RTL Klubnál: „Valóban igaz a hír, Szabó Zsófi hozzánk igazolt. Az RTL Klub úgy gondolja, hogy Zsófi nemcsupán színésznőként, hanem műsorvezetőként is képes lesz megállni a helyét, és ebben próbálunk számára lehetőséget biztosítani. Azért van ez, mert felismerjük a tehetségeket, és segítséget nyújtunk ahhoz, hogy tovább fejlődjenek. Vagyis Zsófinak jó helye lesz nálunk” – mondta a Blikknek Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Zsófi nemrégiben elmondta, hogy nagyon hálás a TV2-nek, amiért annak idején megkaphatta a lehetőséget a Jóban Rosszban sorozatban, de úgy érzi, most új, még több lehetőség vár rá a konkurens csatornánál, illetve nagyon örül, hogy egy színes és profi csapathoz csatlakozhat.

Természetesen a TV2 sem ment el szó nélkül a dolog mellett: „Szabó Zsófi öt éve a Jóban Rosszban egyik szereplője. Ha úgy dönt, hogy felhagy ezzel a karrierjével, akkor ezt tiszteletben tartjuk. A sorozatot mindez semmilyen formában nem érinti, a Jóban Rosszban sikerét garantálja a kiváló színészi csapat, Zsófi szerepére is találunk majd megfelelő színésznőt” – fogalmazott György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

A hírek szerint Szabó Gyula lánya először a hamarosan újrainduló Celeb vagyok, ments ki innen! csapatához csatlakozik, a későbbiekben pedig műsorvezetői feledatokat lát majd el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek