Starity

Barbee nem tudja kezelni a beszólásokat

2010. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak olyanok, akik nem szeretik, vannak, akik igen, és vannak olyanok is, akik nem is szeretik, nem is utálják, ám rajongókból van a legtöbb. Ezt bizonyítja, hogy idén elnyerte a VIVA Comet Legjobb női előadója díját, és nemrég elkészült saját iskolaszer-kollekciója.

hirdetés
Barbee nem tudja kezelni a beszólásokat

A fiatal énekesnő új kollekciójáról, a beszólásokról és a pasikról is mesél egy új interjúban.

Másfél-két éve fedeztek fel az interneten, mesébe illő módon. Azóta már hét videokliped készült, és megnyereted a legjobb női előadónak járó Comet-gömböt. Gondoltad volna valaha is, hogy idáig jutsz?
Valóban olyan ez az egész, mint egy mese. Vagy nem is... Olyan, mint egy valóra vált álom! Őszinte leszek, még belegondolni sem mertem, hogy valaha Comet-gömböt nyerhetek, abba meg pláne nem, hogy mindez ilyen rövid idő alatt megtörténhet! Nagyon boldog vagyok, hogy mindez így alakult! Borzasztóan hálás vagyok a közönségemnek, hiszen nélkülük talán még mindig csak a világhálóra tölteném fel a covervideóimat.

Egyértelművé vált, hogy megosztod a közönséget. Vannak, akik szeretnek, de vannak akik nem. Hoyg viseled a negatív kritikákat?
Nem tudom lehet-e igazán jól kezelni a beszólásokat. Az ember megfogadja, hogy nem törődik a negatív kommentekkel, de a gyenge napjaimon – hiába tagadnám – igenis rosszul esnek. De ezzel nem csak én vagyok így, a legtöbb előadót kellemetlenül érintik a vagdalkozó hangvételű hozzászólások. Az építő jellegű kritikákat mindenki szívesen fogadja, de a minősítés nem segítő szándékú. De tudom, hogy sokkal többen állnak mellettem, így megéri a sok munka. A közönségem boldoggá tesz, és ösztönöz.

Mennyire könnyű pasit szerezned? Ha minden igaz, most szingli vagy. Vannak olyan fiúk, akik úgy akarnak bevágódni nálad, hogy túllőnek a célon?
Őszinte leszek, egyáltalán nem tudok pasizni. Sokkal nehezebb a dolgom, mert nem tudhatom, hogy ki, miért kezd el irántam érdeklődni – az a lány keltette-e fel az érdeklődésüket, akit a tévében láttak, vagy a civil énem. Jobban oda kell figyelnem ezekre a dolgokra. A fiúk pedig rendkívül változatosan próbálkoznak. Legtöbbjük egyébként nagyon szórakoztató. Vannak olyanok, akik szemrebbenés nélkül leszólítanak akárhol, és bátran elkezdenek velem csevegni, mások viszont távolságtartóbbak... mintha attól félnének, hogy harapok. Pedig ellenkezőleg... Nagyon várom már az igazit!

Minden klipben más stílusod van. Maradsz a változtatásoknál, vagy egy bizonyos stílusnál?
Én azt vallom, hogy mindig kell valami újat mutatni – ez az, ami leköti a közönséget. Szerencsére nagyon kreatív emberek vesznek körül, imádunk együtt ötletelni. Persze egy, engem jellemző stílusirány adott, ám a változatosság valamilyen formában biztosan megmarad.

Néhány kritizáló úgy gondolja, hogy majmolod Lady Gagát. Erről milyen véleményed van?
Az a nagy pechem, hogy szőke vagyok. (nevet) Lady Gaga a zenéjét, a megjelenését és a gondolatait összevetve is ikonná vált. Innentől kezdve, ha egy szőke énekesnő felvesz egy extrémebb napszemüveget, a kritikusok szerint máris Gagát majmolja – hiszen ezt tőle szokták meg leginkább. Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, csak annyit mondhatok, hogy nem volt és nem is lesz célom őt koppintani. Ihlet persze mindig van, de az a világ minden táján így működik. Ennek ellenére minden „gagásnak” titulálható stílusjegybe valami újat kell vinni. Olyasmi ötletet, amiből nem „gagás”, hanem „barbees” lesz.

A rajongók annyira szeretnének egy SP-duettet, hogy már egy fake kislemezborítót is készítettek Holnapután címmel. Most őszintén: lesz duett? Akár SP-vel, akár mással?
Nem tagadom, nagy mosolyt csalt az arcomra az SP-duett esete. Talán az SP-vel közös iskolaszer-kollekciónk zavart be a képbe. De tök jó, hogy a közönség helyettünk is gondolkodik ilyesmiben, ám most kijelenthetem, egyelőre nem lesz duett! Persze „soha ne mondd, hogy soha”, nem tudni mit hoz jövő. De ha ez valamennyire megnyugtató a duettpártiaknak: egyelőre mással sem tervezek közös számot. Mostanság kezdjük el az új dalaim munkálatait, az új klipem novemberre várható – tehát van bőven munka, és SP is elég elfoglalt.

Az egyik táncosodat lecserélted. Miért? Kirúgtad?
Dehogy rúgtam! (nevet) Sokkal örömtelibb az ok: Szandy, az egykori táncosom nemrégiben a zenélés mellett döntött, és saját énekesi karriert épít magának. Ezért természetes, hogy kilépett a csapatból, de barátok maradtunk, a vadonatúj fellépőműsorom koreográfiáját is ő készít. Szóval Szandy helyére kerestünk egy új lányt, aki új színt is hozott a produkcióba. Nagyobb energiát fektetünk az új fellépőműsorba, és a jövőben a táncosok is előtérbe kerülnek. Ez bizonyítja a közös fotósorozat.

Apropó, fotók. Nem lehet elmenni amellett, hogy szexis fiatal nővé értél. A sztárok többsége ilyenkor már valamelyik férfimagazinban pózol. Te meddig tartogatod a bájaidat?
Ó, nagyon köszönöm! (kacag) Sohasem a külsőmmel, hanem a zenémmel akartam megszerettetni magamat. Sokan vannak, akik elzárkóznak a vetkőzéstől, mégis nagyon sikeresek – én is ezen előadók táborát szeretném növelni. Ám ha megnézed, a táncosaimmal készült fotók kicsit merészebbek. Ennyi a maximum.

Végül, de nem utolsó sorban: a Stáb 3 egyik szereplője vagy. Milyen élményekkel zártad a műsort? Azért kérdezem, mert közösségi oldalakon postolt bejegyzéseid alapján elég szomorkásnak tűnsz mostanában.
Nagyon érzelmes típus vagyok, és nehezen viselem, ha a jó dolgoknak hirtelen vége szakad. Olyan különleges élményekkel tértem haza, amiket korábban nem élhettem át, és rengeteg olyan program volt, ami összekovácsolta a mi kis ötösünket. Ráadásul annyira megszerettem a többieket, hogy néha magamba fordulok a hiányuktól – ezért minél több közös programot szervezünk. De egyébként minden rendben van. Most belevethetem magam az új dalokba, jön az iskola, és új helyre költözöm. Sőt, még fogszabályzóm is lesz!!!

Lakatos Levente / HotDog.hu –

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek