Starity

Patrick Stump apa lesz!

2014. szeptember 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fall Out Boy énekese, Patrick Stump szeptember 3-án egy rádióműsor keretein belül jelentette be, miszerint feleségével első közös gyermeküket várják.

hirdetés
Patrick Stump apa lesz!

Patrick Stump szeptember 3-án, a KIIS FM egyik műsorának keretein belül jelentette be, miszerint feleségével, Elisa Yaóval első közös kisbabájukat várják, akinek érkezése október végére várható.

„A zenekar egy őrült hely mostanában, mivel mindenhol gyerekek vesznek körül minket” - nyilatkozta a zenész utalva arra, hogy Pete Wentz is nemrég lett apa, immár második alkalommal.

Patrick és Elisa 2012-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent és házasságuk a mai napig harmonikusnak bizonyul. A szerelmesek úgy tartják, hogy ezt a boldogságot egy kisbaba csak még inkább tetézheti. Patrick viccesen azt is elárulta a KIIS FM műsorában, miszerint nemrégiben tanácsot kért Pete-től a gyeerekneveléssel kapcsolatban, aki tréfásan csak ennyit válaszolt: „Sosem lehet nálad elég zsebkendő és baba törlőkendő.”

Ugyan a kicsi megszületéséig már csak hetek vannak hátra, ennek ellenére Patrick és Elisa még mindig titkolózik a baba nemét illetően, ám hamarosan erre a titokra is fény derül majd. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek