Starity

Dancing With The Stars: íme, az újoncok!

2014. szeptember 04. 22:10   |   Szerző: Delfin96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 15-én indul az amerikai ABC-n a Dancing with the Stars 19. évada, a népszerű műsor versenyzőit pedig a mai nap hirdették ki a Good Morning Americában.

hirdetés
Dancing With The Stars: íme, az újoncok!

A mai napon hullott le a lepel az immár 19. évaddal jelentkező Dancing With The Stars szereplőgárdájáról. Az újoncok névsorát a Good Morning America című műsorban hozták nyilvánosságra és mint megtudtuk: az új évad szeptember 15-én startol majd az ABC csatonán.

Az új szezonban Derek Hough partnere Bethany Mota YouTube sztár lett; Valentin Chmerkovskiy a Pretty Little Liars sztárjával, Janel Parrish-sal fog táncolni; Tony Dovolani mellé pedig az amerikai dizájner, Betsey Johnson került. Mark Ballas partnere Sadie Robertson, a Duck Dynasty sztárja lett; Artem Chigvintsev a Switched At Birth sztárjával, Lea Thompsonnal ropja majd a parketten; Keo Motsepeaz olimpikon pedig Lolo Jonessal fog táncolni.

Míg Peta Murgatroyd mellé a készítők a Cheech & Chong filmek sztárját, Tommy Chongot választották; addig Whitney Carson a Kaliforniába jöttem cimű sorozat sztárjával, Alfonso Ribeiroval fog táncolni. Sharna Burgess Travis Smiley műsorvezetővel ropja majd; Emma Slater az autóversenyző, Michael Waltrip oldalán perdül táncra; Karina Smirnoff mellé pedig a visszavonult MMA-harcművészt és birkózót Randy Couturet választották a készítők. Cheryl Burke mellé Antonio Sabato Jr színészt rendelték; végül, de nem utolsó sorban pedig az idei évben debütáló Allison Holker mellé Jonathan Bennett színész került.

Mindezen túl kiderült az is, hogy a zsűri székben Carrie Ann Inaba, Bruno Tonioli és Len Goodman foglalnak majd helyet a 18. évadhoz hasonlóan, illetve negyedikként csatlakozik hozzájuk Julianne Hough. A műsorvezető páros Tom Bergeron és Erin Andrews lesznek idén is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek