Starity

Ismét letartóztatták Justin Biebert!

2014. szeptember 04. 21:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai sztárt szülőhazájában vette őrizetbe a rendőrség, ahol Selena Gomez társaságában randalírozott.

hirdetés
Ismét letartóztatták Justin Biebert!
Fotó: Teen Vogue

A kanadai rendőrség megerősítette, hogy Justin Biebert múlt hét pénteken letartóztatták, nem sokkal azután, hogy a tinisztár kedvesével, Selena Gomezzel szülőhazájába látogatott. A sztárpár Justin qaudjával utazott, melyet az énekes felelőtlenül vezetett: az őrült száguldozás következménye az lett, hogy összeütköztek egy lesifotós által vezetett kisbusszal.

Az ütközés után Justin és az autó sofőrje összevesztek, mely verekedésbe torkollott, emiatt is hívták ki a rendőröket, akik azonnal őrizetbe vették az énekest. A hírek szerint még a hónapban megtartják a bírósági tágyalást is.

Biebernek nem csak a letartóztatás okozott kellemetlenséget, hanem az is, hogy nem járt le a kétéves próbaideje az előző, tojásdobálós ügye miatt, így több gondja is származhat az esetből. Egyelőre nem lehet tudni semmit az eset végkimeneteléről, de Selena és Justin teljes mértékben együttműködik a rendőrséggel a nyomozás során.


Egy lesifotó a két tinisztárról /DailyMail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek