Starity

Klippremier: iamamiwhoami - blue blue

2014. szeptember 05. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg várakozás után a mai nap folyamán végre feltöltésre került az iamamiwhoami ötödik kisfilmje, a blue blue.

hirdetés
Klippremier: iamamiwhoami - blue blue

Már majdnem két hónap, és az iamamiwhoami-rajongók végre a kezükben tarthatják kedvenc csapatuk harmadik nagylemezét, a BLUE-t, amelynek az előzetesét júliusban publikálta a svéd együttes. A talán az eddigi legjobban várt korongról már négy kisfilm jelent meg fountain, hunting for pearls, vista, illetve tap your glass címen.

A lemez trailer nagy sikerét követően már tűkön ültek a fanok, hogy láthassák a további munkákat, illetve rengeteg ember már alig várta, hogy meghallgathassa a címadó szám, a blue blue teljes verzióját. A tap your glass megjelenését követően egy nappal több, mint egy hónap után nyilvánosságra is került a különleges darab.

Az iamamiwhoami a mai nap folyamán töltötte fel a WAVE nevű rendező által megalkotott videoklipet a hivatalos YouTube-fiókjára. Ahogy eddig megszokhattuk, a duó nem okozott csalódást: kaptunk több festői tájat, gyönyörű elemeket és nem mellesleg egy kellemes, könnyed dallamú számot Jonna Lee előadásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek