Starity

Hamarosan folytatódik az Arrow

2014. szeptember 12. 14:02   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 8-án új részekkel és izgalmakkal tér vissza a The CW nagysikerű sorozata. Vigyázat, spoiler-veszély!

hirdetés
Hamarosan folytatódik az Arrow

A második évad fináléja sem múlta alul az első meghökkentő zárór észét. Emlékezzünk csak vissza a várva várt Olicity pillanatra (még ha az nem is teljesen úgy alakult, ahogy azt a rajongók várták) vagy a Deathstroke-kal és szuperkatonáival való harcra.

A szezon végén a sorozat készítői néhány visszatérő szereplőtől is megváltak: Moira Queent (Susanna Thompson), Sebastian Bloodot (Kevin Alejandro), és Isabel Rochevet (Summer Glau) megölték, míg Slade Wilsont (Manu Bennett) az ARGUS Supermax nevű börtönébe zárták. Sarah Lance (Caity Lotz) a Gyilkosok Ligájával tartott, Thea Queen (Willa Holland) pedig vér szerinti apjával, Malcolm Merlynnel (John Barrowman) hagyta el a várost. Természetesen a legtöbb szereplő még visszatérhet, és vissza is fog a tervek szerint, ahogyan azt a nemrég megjelent előzetesben is láthatjuk.

A kiírt szereplők azonban utat nyitottak újabb karakterek megjelenésének. a TVLine júniusi cikkében négy új szereplő feltűnéséről írnak: kettőt közülük, Danielt és Sethet Starling City jelenében ismerhetjünk meg, míg a másik kettőt, Toshit és Akikót Oliver visszaemlékezéseiben.

Daniel egy huszonéves vállalkozó, aki valamilyen csúcstechnológiával dolgozik, s egy olyan tragikus múltat rejteget, ami arra ösztökéli, hogy ő is szuperhőssé váljon. Ezen kívül pedig lehet, hogy ő lesz az, aki Oliver és Felicity közé áll majd.

Seth egy tanult bűnöző, egy kis kémikus tehetséggel, melyet kihasználva kifejleszt egy olyan szert, amely kioltja ellenségei akaraterejét. Ő egy visszatérő szereplő lehet a 3. évad során.

Toshi és Akiko egy házaspár, akik a visszaemlékezésekben tűnnek majd fel. Toshi egy kiképzett kém, akinek hatalmas ismerete van a fegyverekről, a harcról, valamint Oliver barátja és tanítója volt a múltban. Akiko szintén jártas a harcművészetekben, a pár segítségével pedig még többet tudhatunk majd meg Oliver azon rejtélyes múltjáról, amelybe az évadzáró legvégén már nyerhettünk egy kis betekintést.

Emellett a megjelent rövid előzetesek alapján pedig olyan színészek érkezésére is számíthatnak a rajongók, mint Brandon Routh (Ray Palmer) vagy Karl Yune (Maseo). Az elmúlt napokban pedig, egy hónappal a premier előtt az első hivatalos képek is megjelentek:

A kép alapján egyértelmű, hogy Roy Harper immár Arsenalként tér vissza a képernyőre. Lássuk be, az íjászstílus nem csak Stephen Amellnek áll jól, hanem Colton Haynesnek is.

Úgy tűnik, a Kanári nem sokáig marad távol Starling Citytől... de vajon átmenetileg tér csak vissza vagy véglegesen marad? Apropó, itt megemlítenénk, hogy Marc Guggenheim, a sorozat forgatókönyvírója így nyilatkozott a TVLine-nak:

„A 3. rész Diggle leendő apaságára fog fókuszálni, az 5. részben pedig betekintést nyerhetünk Felicity múltjába (Charlotte Ross fogja alakítani az édesanyját), csatlakozhatunk Theához és Malcolmhoz a limuzinba, Ted 'Wildcat' Grant (J.R. Ramirez) pedig fontos szerepet fog játszani Laurel Kanárivá válásában.Vajon hogy fér majd meg két Kanári egy városban? Kiderül a következő évadban!

Feltehetjük a kérdést: vajon Felicity és Oliver románca tovább folytatódik, és ha igen, meddig kell várniuk a rajongóknak az első csókig?

A Quentin Lance-t kedvelők fellélegezhetnek. Az évadzáró rosszat sejtető jelenetét látva nem meglepő, ha eddig kissé izgultak, hogy túléli-e belső sérüléseit. Nos, a képek azt mutatják, nagyon is életben marad.

A 2014-es Comic Conon már bemutatták az első trailert, visszatekintve az előző évad eseményeire is. A múlt hét folyamán pedig az Arrow Facebook oldalára töltötték fel az újabb előzetest, melyet Stephen Amell is megosztott. A videó címe High Speed Chase (Nagy sebességű üldözés), és hozzátették: „Új évad, új arcok, új románcok”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek