Starity

Maritza Rodríguez megmutatta ikreit

2014. szeptember 06. 10:10   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges színésznő, Maritza Rodríguez megmutatta ikerfiait, a spanyol People magazinon keresztül.

hirdetés
Maritza Rodríguez megmutatta ikreit

Maritza Rodríguez és Joshua Mintz 2005-ben fogadott örök hűséget egymásnak, majd közel tíz év házasság után a színésznő idén áprilisban hozta világra közös gyermekeiket, akik az Akiva és Yehuva Mintz Rodríguez nevet kapták szüleiktől.

A 38 éves kolumbiai származású színésznő, legelőször a People magazin spanyol változatának mutatta meg öt hónapos ikerfiait. Maritza a kicsik bemutatása mellett természetesen egy hosszabb interjút is adott a magazinnak, ami az októberi számban fog megjelenni. „Néha nagyon viccesek. Van, hogy nem ugyanazt csinálják, és ezzel bezavarják kicsit a másikat„ – mesélte az interjú elején Rodríguez.

A modell-színésznő azt is elárulta, hogy mindent amit nyújt gyermeinek, azt édesanyjától tanulta és bevallotta, hogy szeretne legalább olyan jó édesanya lenni, mint amilyen az ő anyukája. „Ebben a pillanatban minden percet kiélvezek a gyerekekkel, így egy jó ideig, biztosan nem fogok szerepelni a képernyőn. A tapasztalatokat pedig édesanyámnak köszönhetem. Ő segített, segít mindenben.”


Íme, az öt hónapos Akiva és Yehuva (Fotó: People magazin)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek