Starity

Adam Lamberttel stúdiózik Eli Lieb

2014. szeptember 09. 17:05   |   Szerző: rolykelemen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eli Lieb amerikai énekes és dalszövegíró a Huffington Postnak árulta el, hogy új albumán Adam Lambert is közreműködik majd.

hirdetés
Adam Lamberttel stúdiózik Eli Lieb

Eli Lieb jó barátságot ápol Adam Lambert énekessel, így nem csoda, hogy Adam besegít neki a közelgő albumán, melyről egy interjú keretén belül számolt be nemrégiben.

Nem tudom, mit is mondhatnék erről igazából, de eltöltöttünk némi időt a stúdiózással. Őszintén szólva Adam az egyik legeredetibb ember, akivel eddig találkoztam, mióta Los Angelesben vagyok. Igazán ritka személyiség. Nagyon tehetséges, de mint magánember nagyon kedves, nagylelkű, alázatos és két lábbal áll a földön”nyilatkozta közös projektjük kapcsán Eli.

Adam amellett, hogy saját albumán dolgozott, Elinek is besegített a második stúdióalbumának készületeiben, melyről megtudtuk, hogy Eli John Feldmann producerrel dolgozik, aki olyan csapatok karrierjének magasabb szintre emelésében játszott szerepet, mint a Black Veil Brides, a Panic! At The Disco vagy a 5 Seconds Of Summer.

„Jelenleg is John Feldmann producerrel dolgozom. Nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért vele lehetek, mert nagyszerű ember. Már van egy maroknyi felvételünk és folyamatosan munkálkodunk. Nagyon izgatott vagyok az eddig felvett dalok miatt. Pop dalokat írok, ez az erősségem. A Zeppelin inkább pop-rock dal, és a többi dalom kicsivel több indie hangzást kap majd. Egyfajta keveréke lesz ennek és a popnak. Gyorsan dolgozom, tehát remélem minél hamarább kész leszek”nyilatkozta az énekes a Huffington Postnak, ám egyelőre nincs hír arról, hogy mikor kerül az üzletek polcaira az új korong.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek