Starity

Frances O'Connor lesz Belle édesanyja

2014. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ősszel visszatérő Once Upon A Time című sorozat a Jégvarázs új szereplői mellett néhány múltbeli eseményt is feltár.

hirdetés
Frances O'Connor lesz Belle édesanyja

Frances O'Connor játssza majd Belle édesanyját az Egyszer volt, hol nem volt negyedik évadában – adta hírül tegnapelőtt az Entertainment Weekly.

A 47 éves színésznő Colette bőrébe bújik majd, akivel először a negyedik évad hatodik részében találkozhatunk. Csupán rövid ideig tűnik fel, ám megtudjuk, hogy óriási hatással volt Belle életére. Lehetséges, hogy később is képernyőidőhöz jut még az évad során.

Az EW értesülései szerint Belle anyukájával visszaemlékezések során ismerkedhetünk meg. „Most először felkutatjuk Belle, még a Rumpelstiltskinnel [Zörgőfürge] való találkozása előtti múlját” — nyilatkozta a sorozat producere, Adam Horowitz.

A fantasy sorozat negyedik évada visszatérést jelent Frances O'Connor számára, aki korábban a rövid életű Divatdiktátorokban dolgozott együtt a csatornával. Az Egyszer volt, hol nem volt szeptember 28-án tér vissza az ABC képernyőjére, vasárnaponként pedig (jelenleg) az első évad ismétlése látható az M2-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek