Starity

Újabb sikert könyvelnek el a galaxis őrzői

2014. szeptember 07. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már a Bosszúállóknál is tovább maradt első pozícióban a bevételi listákon.

hirdetés
Újabb sikert könyvelnek el a galaxis őrzői

A Bosszúállók minden idők egyik legsikeresebb filmje, számos új képregény-adaptációt eredményezett, ám a nyár legeredményesebb újdonsága, A galaxis őrzői újabb rekordot döntött; már a Bosszúállóknál is tovább maradt első pozícióban a bevételi listán.

Ma délelőtt a Deadline újra átfutott a számokon, és észrevették, hogy egyetlen Marvel-film sem maradt több mint három alkalommal első helyen, míg a mozis bemutatók tartottak – talán azért, mert a Marvel általában más blockbuster filmekkel együtt küldi mozikba a sajátjait, amelyek előbb-utóbb felkúsznak a box office-listákon, míg a Marvel filmjei lecsengnek. A nyár viszont iszonyatosan gyenge termést hozott Hollywoodnak, sőt, évek óta nem teljesített ilyen rosszul a filmvilág fellegvára, így nem is okozott túl nagy meglepetést, hogy az alacsony költségvetésű elcsépelt romkomok mellett az őrzők ekkora sikert értek el.

A galaxis őrzői eddig több mint 560 millió amerikai dollárt hozott, amely ugyan sehol sincs a 1,5 milliárdos bevételű Bosszúállókhoz képest, de a top 5-be még bekerülhet, amennyiben megelőzi a Vasember 2-t (hiszen a filmet még Japánban és Kínában nem mutatták be).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek