Starity

Jövőre is John Green-könyvadaptáció ríkat a mozikban

2014. szeptember 07. 18:06   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillagainkban a hiba írójának újabb regénye kerül megfilmesítésre, a kivételes történet pedig a 2008-ban megjelent Paper Towns, azaz Papírvárosok.

hirdetés
Jövőre is John Green-könyvadaptáció ríkat a mozikban

A rajongók többsége még mindig a júniusban megjelent Csillagainkban a hiba-lázban ég, ami nem is csoda, hiszen Hazel Grace és Augustus Waters tragikus románca futótűzként terjedt az olvasók körében, több ezer tini szívét darabokra törve. A film, akárcsak a könyv, meghódította a nézőket, noha úgy tűnik, a szerző, John Green és csapata nem elégszik meg ennyivel: máris újabb adaptáción dolgoznak. Választásuk a szintén szomorú véggel rendelkező Paper Towns, vagyis Papírvárosok című regényre esett, melynek főszereplője a fiatal Quentin Jacobsen, akit a tehetséges színész és zenész, Nat Wolff fog életre kelteni.

A történet szerint Q mindig is távoli csodálója volt a gyönyörű, kalandvágyó és nem utolsósorban igen furcsa Margo Roth Spiegelmannek. Mikor azonban a lány ninjának öltözve felbukkan Q ablakjában és egy általa brilliánsan megtervezett bosszúálló éjszakai kiruccanásra invitálja, Quentin nem tud nemet mondani. Viszont a következő reggel a lány szó szerint felszívódik, természetesen eszes kis nyomokat hagyva maga után, Q pedig nem nyugszik, míg azok segítségével meg nem találja Margót.

A produkció rendezését a Robot & Frank által ismert ‎Jake Schreier válalta el. A forgatókönyvért a legutóbbi sikerfilmhez hasonlóan Scott Neustadter, Michael H. Weber és maga John Green felelős. Bár a stáb többi tagjáról egyelőre nem hullt le a lepel, már így is megvan a jól bevált csapat, melynek köszönhetően nem kérdéses a Papírvárosok sikere. A filmet 2015. augusztus 21-én mutatja be a 20th Century Fox.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek