Starity

Kezdetét vette Demi Lovato turnéja

2014. szeptember 12. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az idei évben már másodszorra indult turnézni, aminek a nyitóestje a múlt hét végén zajlott le Baltimore-ban.

hirdetés
Kezdetét vette Demi Lovato turnéja

Alig telt el négy hónap a Neon Lights névre keresztelt nagysikerű arénaturnéja óta, ám a 22 éves énekesnő szeptember 6-án ismét útnak indult. A nyitóest Baltimore-ban zajlott, amivel kapcsolatban korábban nagyon titokzatos volt, és csupán annyit árult el, hogy tízszer jobb és nagyobb lesz, mint előző koncertsorozata.

A Neon Lights koncepciójához képest jó néhány változáson esett át a mostani műsor. A korábbi hagyományoktól eltérve most a koncertek előtti félórás 'soundcheck partykat' mellőzik, hogy Lovato hangját ezzel is kíméljék, ám a szokásos Meet & Greetek továbbra is meg vannak tartva, ahol a rajongóknak lehetőségük van pár szót váltani vele, de a közös képek sem maradhatnak el.

Az énekesnő Meet & Greetjei mindig remek hangulatban zajlanak.

A közönséget minden este Christina Perri és az MKTO melegíti be, valamint a későbbiekben néhány show erejéig Becky G is csatlakozni fog majd hozzájuk. Miután az előzenekarok ideje lejárt, néhány kisebb igazítás után az egykori X Factor-mentor érkezik a színpadra, a műsort pedig nem mással, mint a közönségkedvenc Really Don't Care című slágerével nyitja, ezt követi a The Middle, majd a Fire Starter.

A dallistára legnagyobb slágerei mellett felkerült a rajongók óriási örömére a My Love Is Like a Star, és egy Michael Jackson-feldolgozás is, valamint a korábbi turnéktól eltérően ez alkalommal táncosok is láthatóak körülötte.

A több mint másfél órás műsor alatt a Don't Forget és a Catch Me közben előkerül a gitár is, Warrior névre hallgató balladája alatt pedig zongora tudását is megcsillogtatja. Az este folyamán továbbá elhangzik a Let It Go, a Two Pieces, a Nightingale, a Get Back, és az áthangszerelt változatú Remember December.

Az énekesnő öltözékét ezen a turnén is a bőrhatású cuccok jellemzik, amiket kivétel nélkül aranyszínű szegecsek és egyéb csillogó dolgok díszítenek.

A koncert végeztével az énekesnő Twitteren keresztül fejezte ki háláját rajongóinak, és csapatának: „Wow wow wow wow wow... Hihetetlen este. Könnyek között fekszek le, mert annyira boldog vagyok. Köszönöm Baltimore, és nagyon szeretem az én Lovaticsjaimat!” Majd egy másik tweetben így folytatta: „Szeretném kiemelni a bandámat, a táncosaimat, a személyzetet, és a glam csapatomat, akik nagyon odatették magukat. Ez a turné nagyon őrült! Szeretlek titeket!”

A nyitóest pillanatai képekben:

Az elkövetkezendő hónapokban Amerikát fogja járni, majd azután jön át Európába, ami kapcsán csupán néhány dátum van bejelentve, ám a rajongóknak nem kell csüggedniük, mert folynak a tárgyalások további európai, valamint ázsiai és ausztrál helyszínekről is.

Szerencsére szeretteit azalatt az idő alatt sem kell mellőznie, míg távol van otthonától, mert nevelőapukája elutazott hozzá, hogy meglepje, akivel a koncert előtt még arra is volt ideje, hogy ellátogassanak a helyi Akváriumba, kis kiruccanásukhoz pedig csatlakoztak a táncosai, és a bandájának tagjai is.

Demi és nevelőapukája, Eddie az Akváriumban

Egyik táncosával, és egyben jó barátjával, Alex Bullonnal

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek