Starity

Sztárinvázió

2010. szeptember 06. 19:07   |   Szerző: szisztye

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber 11 busszal és 9 kamionnal jön. Katy Perry bébitörlőkendőt kér a koncertre.

hirdetés
Sztárinvázió

Hamarosan jönnek a tizenévesek körében legkedveltebb sztárok Budapestre koncertezni. Néhány dolog a kívánságaikról.

Justin Bieber

Tudtad-e, hogy justin és a csapata totális kávéfüggők? A turné alatt minden egyes nap 75 csésze kávét hozat a stábnak. A show-ban mindig egymillió konfetit lőnek a levegőbe. Justin és a stábja imádja a sült krumplit, ezért mindig sok sült krumpit kérnek: kb. 10 000 szálnak kell lenni belőle a színfalak mögött. 

Justin táncosai annyit bugiznak, hogy naponta 6000 kalóriát kell megenniük. 11 busz és 9 kamion szükséges ahhoz, hogy a bandát és a színpadi elemeket eljutassák az egyik helyszínről a másikra.

Katy Perry

A popsztár kívánságlistájából kiderül, hogy szereti a kényeztetést. Bébitörlökendőt igényel, és közepesen kemény sörtéjű fogkefétket. Az öltözőjét kellemes, meleg fényű lámpákkal kell megvilágítani; friss, lehetőleg pasztellszínű virágokkal kell díszíteni. Katynek van egy különleges rituáléja is: a show előtt pár percet ugrókötelezik, hogy felpörgesse magát.

Budapesti koncertjéről egyelőre nem érkezett hivatalos visszajelzés. Reméljük, hogy nem csak pletyka volt az egész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek