Starity

Jön az ötödik In This Moment-album

2014. szeptember 10. 11:11   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben jelenik meg az In This Moment ötödik stúdióalbuma, a Black Widow az Atlantic Records gondozásában.

hirdetés
Jön az ötödik In This Moment-album

Január elején jelent meg az In This Moment negyedik, Blood címre keresztelt albumának koncertfelvételeket tartalmazó változata, nemrégiben pedig bejelentették, hogy még idén kiadják ötödik nagylemezüket, mely a Black Widow címet kapta. Az új korong megjelenését november 18-ára datálja az együttes, melyen a velük már korábban is dolgozó Kevin Churko producer működik közre.

Az együttes énekesnője, Maria Brink így nyilatkozott a novemberben megjelenő albumról: „Az album témája, hogy megtaláljuk a gyengeségeinket és erőt kovácsoljunk belőlük. Az újjászületésről, a szabadságról szól, és arról, hogyan fedezzük fel az egyensúlyt mindenben.”

A gitáros, Chris Howorth is mesélt az albumról, elmondása szerint elkészítése kihívás volt számukra, ugyanakkor izgalmas is, és a végeredmény ahogyan nekik, úgy a rajongóknak is újdonság lesz.

Bár az albumra még várni kell, az együttes nemrégiben megosztotta az első kislemezes dalt, a Sick Like Me-t, mely nagyban hasonlít a 2012-es megjelenésű Blood című album szerzeményeihez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek