Starity

Klippremier: Jessica Lowndes - Silicone In Stereo

2014. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre újra a zenei palettán a sokak által a 90210-ből ismert Jessica Lowndes. A színésznő már régóta jelen van a zeneiparban, de most újra komolyabban veszi a dolgot, méghozzá olyannyira, hogy már a legújabb videója is megjelent.

hirdetés
Klippremier: Jessica Lowndes - Silicone In Stereo

Már régóta hirdette a soron következő dalát Jessica, ami a Silicone In Stereo címet kapta és melynek premierjéről nemrégiben be is számoltunk, néhány napja pedig meglepetésünkre már a videót feltöltötték a VEVO-csatornájára.

A klip néhány jelenete fekete-fehérben pompázik, de inkább a letisztult stílus jellemző a legtöbb részre. Jessica egy csodás piros ruhában is tündököl, amihez szintén piros rúzst tettek fel szájára. Néhol ruha nélkül is megjelenik, de a fekete folyadék minden intim testrészét eltakarja.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Ms. Lowndes albummal is készül a nagyközönségnek, vagy csak ezt az egy dalt tette közzé, de a rajongók reménykednek az új korongban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek