Starity

Dalpremier: Black Veil Brides - Faithless

2014. szeptember 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután néhány nappal ezelőtt kiszivárgott a Black Veil Brides Heart Of Fire című szerzeménye, a csapat maga tette közzé az új album egy másik szerzeményét, a Faithlesst.

hirdetés
Dalpremier: Black Veil Brides - Faithless

Alig két nap telt el azóta, hogy kiszivárgott a zenekar legújabb stúdióalbumának Heart Of Fire címre keresztelt szerzeménye, a srácok néhány órával ezelőtt mutatták be rajongóiknak a Faithless című dalt, ezzel együtt pedig bejelentették, hogy az Egyesült Államokban élő rajongóik egy nappal az új korong megjelenése előtt, október 27-én már meg is hallgathatják a Black Veil Brides címre keresztelt negyedik lemezt.

Az új album hivatalosan október 28-án kerül majd az üzletek polcaira és a srácok már a hónap elején útra kelnek a Set It Off, a Falling In Reverse és a Drama Club társaságában, hogy megörvendeztessék egyesült államokbeli rajongótáborukat.

„Ismerem Ronnie-t [Ronnie Radke, Falling In Reverse – a szerk.], nem vagyunk közeli barátok, de ismerem őt évek óta. Beszéltünk arról, hogy milyen klassz lenne együtt turnézni és tényleg nyilvánvalóvá vált, hogy eljött az ideje becsomagolni a turnéra. A Falling In Reverse szuperül nyomja, nagyon izgatott vagyok, hogy olyan barátokkal indulunk turnéra, akiket már régóta ismerünk” – nyilatkozta Andy Biersack frontember a turné kapcsán, ám a másik fellépőről, a Set It Offról is szót ejtett, akik szintén most jelentkeznek új stúdióalbummal.

„A Set It Off egy olyan csapat, akikkel a Warped turnén találkoztunk. Az ő zenei stílusuk nem olyan, amilyet szükségszerűen meghallgatnék, de a személyiségük igazán megnyerő és rendes srácok. Szeretek olyan emberekkel turnézni, akiknek élvezem a közelségét. Szeretem a zenéjüket és ne érts félre, de eladnám magam a személyiségükért” – folytatta nevetve Andy a Charged FM-nek adott interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek