Starity

Reese Witherspoon el lesz jegyezve?

2010. szeptember 06. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már mindenki megszokta, hogy Hoolywoodban semmiféle sztár, vagy sztárrokkal kapcsolatos titok nem marad fedetlenül. Reese Witherspoon kedvese sem tudta titokban tartani, hogy jegygyűrűt keres a szépséges színésznőnek, hiszen ő sem láthatatlan. Ebből viszont a sajtó persze azt szűrte le, hogy eljegyzés lesz.

hirdetés
Reese Witherspoon el lesz jegyezve?

Egy szemtanú látta a fiút, amint boltról boltra járt, és a megfelelő ékszer után leselkedett Reese-nek. Jim Toth és Reese nyolc gyönyörű hónapja vannak együtt.

„Reese nem volt vele, mert Jim meglepetésnek szánja a gyűrűt. De Jim ismeri a stílusát. Klasszikus és szép gyűrű lesz, akárcsak maga Reese.” – mondta egy közeli barátja a párnak.

Ez a bizonyos barát még azt is hozzátette, hogy Reese most sokkal komolyabban veszi Jimet, mint a Túl a barátságon sztárját, Jake Gyllenhaalt, akivel két évig járt együtt. 

„Soha nem akart hozzá menni Jake-hez. Szerette őt, de az iránta érzett szerelme nem volt szenvedélyes. Jim a tökéletes fickó Reese-nek.” – nyilatkozta egy bennfentes az amerikai In Touch hetilapnak.

Reese 1999-ben hozzáment  Ryan Phillippe-hez, akivel a Kegyetlen játékok című filmben szerepeltek együtt. Hat teljes évig tartott a házasságuk.

„Reese túl fiatalon ment férjhez az első alkalommal, és nem akar még egy váláson keresztül menni. Ezért akarja a dolgokat megfontoltan és lassan csinálni.” – mondta Reese egyik barátja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek