Starity

Nick Loeb: „Sofia a legjobbat érdemli”

2014. szeptember 13. 20:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Loeb elmondta, hogy Sofia Vergara egy különleges nő, aki a legjobbat érdemli, és megosztotta azt is, hogy a szakítás után is jó barátok maradtak.

hirdetés
Nick Loeb: „Sofia a legjobbat érdemli”

A 39 éves üzletember, aki négy éven keresztül volt együtt a Modern családból ismert, Sofia Vergarával, elmondta, annak ellenére, hogy a színésznő lefújta az eljegyzést, a szakítás után is jó barátok maradtak.

Egy mexikói beszélgetős show-ban volt hivatalos Nick, ahol a Sofiával való kapcsolatáról is faggatták: „Úgy éreztük, hogy a kapcsolatunk már nem működik úgy, ahogy annak lennie kell, és mindketten jónak láttuk azt, hogy itt vessünk ennek véget. Sofia egy csodálatos és különleges nő, és a legjobbat érdemli. Nem kell mindent elhinni, amit a média állit, hiszen mi még mindig jó barátok vagyunk.”

A szakítás után Sofia a True Blood dögös vérfarkasával kezdett el randizni, és Nick szerint Joe-val remek párost alkotnak: „Látszik, hogy boldogok együtt, és a vonzalom is megvan kettejük között. Joe egy vonzó pasi, és Sofiával egy fantasztikus párt alkotnak.”

Sofia volt kedvese azt is megosztotta a műsorban, hogyha ő nő lenne, akkor ő is Joe-t választaná: „Egy igen vonzó és dögös pasi. Ha én lány lennék, akkor én is vele randiznék.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek