Starity

Megosztott vélemény a Machetéről

2010. szeptember 06. 23:11   |   Szerző: Czuppon Mónika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt szerdai premier óta megoszlanak a vélemények a filmről. A rajongók odavannak érte, a kritikusok lehúzzák, de a rendezőt, Robert Rodríguezt ez nem zavarja. Rövid időn belül hatalmas sikere tett szert.

hirdetés
Megosztott vélemény a Machetéről

Pedig az egész „kamutrailer”-nek indult! Aki látta a Terrorbolygó előtti két és fél perces akciódús filmelőzetesét, fenn akadt a szeme. Miután Rodríguez látta, mekkora sikere van, hogy ne okozzon csalódást rajongóinak, elkészítette a filmet Danny Trejo főszereplésével.

A történet szerint Machete (melynek jelentése egyébként 'Dzsungelkés' spanyolul – a szerk.) a világ legjobb bérgyilkosa, aki elválalja egy szenátor megölését, persze egy rakás pénzért, de átverik, mivel egy másik bérgyilkos célkeresztjébe kerül, amit épphogy túlél. Felépülve, a volt megbízó a célpontja.

Robert eddigi filmjeit ismerve nem kell vérfürdő hiányban szenvedni! Sőt, a produkcióját megspékelte hatalmas szereplőgárdával rendelkezik: Jessica Alba, Michelle Rodríguez, Don Johnson, Steven Seagal, Lindsay Lohan, Robert De Niro és Antal Nimród is feltűnik a filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek