Starity

Jubileumot ünnepelt a Hawaii Five-0 stábja

2014. szeptember 15. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég forgatták a Hawaii Five-0 című sikersorozat 100. epizódját, ez alkalomból pedig ünnepséget is tartott a stáb a Palotában.

hirdetés
Jubileumot ünnepelt a Hawaii Five-0 stábja

2010-ben indult hódító útjára Amerikában a Hawaii Five-0, amely a rajongók szavazatai alapján megkapta a Legjobb Új Tévédráma díját a People Choice Awardson. Népszerűségének köszönhetően szeptember 13-án már az ötödik évad nyitóepizódját mutatták be Amerikában. Bár a CBS képernyőjén csak szeptember 26-ától lesz látható, akik a minap a waikiki strandra látogattak, azok megnézhették az új szezon nyitóepizódját.

A rendezvényen a Bush zenekar izzította be a közönséget, hula-lányok táncoltak, valamint a rajongók találkozhattak a szereplőkkel, sőt fotózkodhattak és beszélgethettek is velük. Az est megkoronázásaként pedig elsőként láthatták az új részt.

Azonban nem az az egyetlen örömteli dolog a Hawaii Five-0 háza táján, ugyanis nemrégiben leforgatták a 100. epizódot, mely az ötödik évad hetedik epizódjaként kerül a képernyőkre. A forgatás után tartottak egy kisebb ünnepséget is, hogy ezzel is méltóképpen mutathassák meg, hogy a sorozat a 100. epizódhoz ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek