Starity

Chad Michael Murray westernre váltott

2014. szeptember 15. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új sorozatban játszik a Tuti gimi egykori sztárja, Chad Michael Murray, aki ezúttal westernprodukcióban mutathatja meg tehetségét.

hirdetés
Chad Michael Murray westernre váltott

A hazai nézők számára Chad Michael Murray elsősorban tinisorozatokból és -filmekből lehet ismert, ugyanis olyan tévés alkotásokban láthattuk korábban, mint a Szívek szállodája, a Dawson és a haverok, illetve a Tuti gimi, de olyan mozisikerekben is felbukkant, mint a Los Angeles-i tündérmese, vagy éppen a Nem férek bőrödbe.

Nemrég a Chosen című drámasorozatban is megcsillogtatta tehetségét, most pedig ismét egy olyan produkcióban szerepelhet, amely elsősorban nem a tinédzser korosztályt célozza meg.

A Texas Rising című vadonatúj sorozat ugyanis egy western, nem meglepő módon pedig a forgatás helyszínéül Mexikót választották a készítők. Chad jelenleg is ott forgat és nagyon élvezi az új munkát. A sorozatról elöljáróban annyit lehet tudni, hogy 2015-ben debütál majd és Chad mellett olyan színészeket sorakoztat fel a szereplőgárdában, mint Brendan Fraser, Jeffrey Dean Morgan, Bill Paxton és Ray Liotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek