Starity

2015-ben érkezik Fergie második stúdiólemeze

2014. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie Chelsea Lately show-jában utalt arra az örömteli hírt, hogy rég elhanyagolt második stúdiólemeze jövőre kerül a boltok polcaira.

hirdetés
2015-ben érkezik Fergie második stúdiólemeze

Nyolc év telt el azóta, hogy a Black Eyed Peas énekesnője újabb koronggal jelentkezett volna, és bár már réges-régen nekilátott újabb lemezének munkálataihoz, a baba mellett ezt hanyagolnia kellett, és így eltolódott megjelenése és senki sem tudta egészen máig, hogy mi lesz a sorsa.

Fergie Chelsea Handler vendége volt, és a beszélgetés során többek közt szóba került új albuma is. Az énekesnő megosztotta az örömhírt, miszerint újult erővel látott neki a korong munkálataihoz, és most már az is hivatalos, hogy 2015-ben be is szerezhetjük majd azt. Előreláthatólag az album előfutáraként szolgáló dal majd az év végén kerül nyilvánosságra.

Az újabb lemez elkészítésében Mike Will Made-It fog segítséget nyújtani Fergie-nek. Mike olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint például Miley Cyrus, Rihanna, Ciara és 2 Chainz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek