Starity

Bochkor Gábor lesz Istenes Bence utódja

2014. szeptember 20. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A televíziós-rádiós Bochkor Gábor váltja le Istenes Bencét, így már biztos, hogy az ő hangjára fogunk kelni.

hirdetés
Bochkor Gábor lesz Istenes Bence utódja
Fotó: Bánkúti Sándor

Mint már arról beszámoltunk, Istenes Bence kénytelen volt otthagyni a Music FM-es Morning Show-t, hiszen annyi teendője akad mostanság, hogy nem bírta a rádiózással együtt végrehajtani őket. Ezért keresett a Music FM új munkatársat Bochkor Gábor személyben, aki immár biztosan elvállalta az állást.

Való igaz, hogy megkeresett Kiss Anikó, a rádió vezér- és programigazgatója, és felajánlotta, hogy töltsem be a megüresedett helyet. Egyelőre nem adtam választ, kaptam egy kis gondolkodási időt – nyilatkozta néhány napja Bochkor.

Valószínűleg azért is rá gondoltak, mivel régebben rádiós műsorvezető is volt, ezért neki van már bőven tapasztalata ezzel a munkával kapcsolatban.

Kiss Anikó is nyilatkozott: Örülnénk, ha egy olyan rádiós lenne a csapatunk tagja, akinek a nevéhez fűződik a reggeli rádiózás, hiszen Bochkor Gábor maga teremtette meg ezt a műfajt – mondta.

Bochkor korábbi bizonytalansága azonban elillant, ugyanis a Music FM hivatalos oldalán már be is jelentették, hogy október elsejétől élvezhetik a hallgatók reggelente hangját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek