Starity

Cara Delevingne főszerepet kapott

2014. szeptember 21. 11:11   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves szupermodell rég érdeklődik a színészet iránt, és az elmúlt években láthattuk is filmekben. Most pedig megerősítették, hogy Cara John Green Paper Townsjában fog főszerepet játszani.

hirdetés
Cara Delevingne főszerepet kapott

Cara Delevingne, a fiatal szupermodell már régóta kacsingatott a színészkedés felé, és már meg lett erősítve, hogy ő kapta meg Margo Roth szerepét a John Green által írt Paper Towns (Papírvárosok) adaptációjában.

A hírt maga John többször is megerősítette a Facebookon és a Twitteren is: „Nagyon izgalmas bejelentenivaló! Cara Delevingne fogja játszani Margo Roth Spiegelmant a Paper Towns filmben!”

Cara Delevingne meghallgatása mindenkit lenyűgözött (Engem is beleértve!) és mélységesen megérti Margót. Annyira izgatott vagyok” – osztotta meg rajongóival, majd egy újabb tweetben így viccelődött: „Talán meg kéne tanulnom lebetűzni rendesen Cara vezetéknevét.”

Cara mellett Natt Wolf is fel fog tűnni a filmben Quentin szerepében, aki John legsikeresebb könyvének, a Csillagainkban a hiba adaptációjában is szerepelt, ám a többi színész még nincs megerősítve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek