Starity

A latin nők álma lett Halit Ergenç

2014. szeptember 18. 11:11   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ember azt hinné, hogy Latin-Amerikában verhetetlen műsorszám a foci. Ez az elmélet megdőlni látszik a statisztika alapján.

hirdetés
A latin nők álma lett Halit Ergenç

Nem titok, hogy Halit Ergenç hatalmas népszerűségre tett szert legutóbbi két sorozata, a Binbir Gece (nálunk Şeherezádé) és a Muhteşem Yüzyıl (Szulejmán) által. És ezt a népszerűséget természetesen már nemzetközi vonatkozásban értjük.

Nemrég tűzte műsorára az egyik chilei televízió a Binbir Gecét, de már most rendkívül sikeres a széria. A chilei lányok és asszonyok mind Halitba szerelmesek, a sármos színész egy szempillantás alatt bűvkörébe vonta a gyengébbik nemet. Olyannyira, hogy már néhány adás után őt kiáltották ki a legszexisebb és legtehetségesebb színésznek a világon.

Meglepő lehet, de kifejezetten népszerű műsorokat utasított könnyedén maga mögé a Şeherezádé, beleértve a futbalt is. Például az augusztus 24-én adásba került epizódot sokkal, de sokkal többen nézték, mint a Chile-Brazília mérkőzést.

A chilei televízió vezetősége kifejezetten üdvözli, s örül Halit csáberejének, éppen ezért fontolóra vették, hogy megvásárolják és 2015 elején sugározni kezdik a Szulejmán című sorozatot is, kedvezve ezzel hölgynézők millióinak. Továbbá, hogy az uraknak is legyen mit nézni: képernyőre kerül az Așk-ı Memnu (Tiltott szerelem) is, melyben olyan nálunk is ismert színésznők tűnnek fel, mint Nebahat Çehre (Szulejmán édesanyját alakító színésznő) és Nur Fettahoğlu (Mahidevran szultánát alakító színésznő).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek