Starity

Klippremier: Megan Nicole - Electrified

2014. szeptember 21. 22:10   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég debütált a fiatal és tehetséges amerikai énekesnő új videoklipje, melyet a már jól ismert Electrified című dalához készített.

hirdetés
Klippremier: Megan Nicole - Electrified

Mint legtöbben emlékezhetünk rá, Megan Nicole alig két hete tett közszemlére egy videót YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán, melyben újdonságról számol be rajongóinak. Egy hónapja debütált Electrified című dala, és mint az előbb említett videóból ki is derült, nem véletlenül.

Az énekesnő több saját dalt publikált mostanában feldolgozásain kívül, például a Never Wanna Let You Gót és a Never Have I Evert, majd legutóbb az Electrifiedot jelentette meg.

A dal közel harminc napja debütált az Egyesült Államokban, és az előzetes bejelentés alapján, a tegnapi napon debütált a hozzá készült kisfilm is. A videó még az eddigieket is felülmúlva tele van élettel és vidámsággal, és ezúttal nem csak táncmozdulatokkal, hanem tornagyakorlatokkal is megfűszerezték, amiket az énekesnő szemmel láthatólag szívesen végez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek