Starity

Jennifer Lopez imádja Adam Lambertöt

2014. szeptember 19. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New York-i meghallgatások második napjára a sajtót a helyszínre vonta Adam Lambert váratlan megjelenése. Jennifer Lopez az E! Online-nak adott interjút Adam Lambertről.

hirdetés
Jennifer Lopez imádja Adam Lambertöt

A népszerű énekesnő most már harmadik éve tagja az American Idol zsűripalettájának, akihez Keith Urban és Harry Connick Jr. csatlakozott idén. A New York-i állomásokon Lambert töltötte be a vendégzsűri szerepét, akit meleg fogadtatásban részesítettek mind a versenyzők, mint pedig a popdíva.

" Jennifer Lopez egyszerűen fantasztikus! Tegnap volt egyfajta szeretetteljes diskurzusunkk arról, milyen részese lenni a biznisznek és hasonlók. Ő egyszerűen nagyon inspiráló, kedves és édes„ – nyilatkozta Adam az énekesnővel kapcsolatban.


Adam Lambert, Jennifer Lopez és Harry Connick Jr. (2014. 09.17.)

Az érzések kölcsönösek, hiszen Lopezt teljesen megnyerte magának az egykori American Idol. ”Adam olyan szórakoztató! Nagyon! Tudod, tele van friss energiákkal. Új ötleteket hozott, új gondolatokat. Nagyon aranyos pofa és jól érezzük magunkat együtt. Imádom őt„ – lelkesedett.

Természetesen, Harrynek is megvolt a véleménye a vendégükről: ”Tudod, ő hoz valamit, amit senki más nem tudna: tiszteletet a versenyzők felé. Ő is végigjátszotta ezt a fináléig, tudja, mi a dörgés."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek