Starity

Újra egyesültek a régi sorozatsztárok

2014. szeptember 19. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régi ismerősök, de az évek alatt már teljesen megváltoztak. A 90-es évek sikersorozatainak sztárjai a napokban újra találkoztak a régi idők emlékére.

hirdetés
Újra egyesültek a régi sorozatsztárok

Nem ma volt már, amikor a Buffy, a vámpírok réme és a Hetedik mennyország kötötte a képernyőkhöz a rajongókat. A 90-es évek közepén indult sorozatok hatalmas sikereket értek el és számtalan rajongót szereztek. A fiatalok az évek során felnőttek, de a napokban ismét találkoztak egy közös emlékezésre.

A Hetedik mennyország 2007-ben ért véget, és szereplői közül Barry Watson és Jessica Biel értek el nagyobb mozis sikereket. A Camden család egy közös vacsorán emlékezett vissza a boldog forgatási napokra. Az estéről Beverley Mitchell osztott meg egy képet az egyik közösségi oldalon.


A Hetedik Mennyország Camden családja régen és most

Sarah Michelle Gellar, aki 1997-től egészen 2003-ig vadászta a vámpírokat a Buffy című sorozatban, egy filmpremier alkalmával találkozhatott újra régi kollegáival, Michelle Trachtenberggel és Seth Greennel. A két lány már hosszú ideje nem látta egymást, de most újra egymás mellett mosolyog a két Summers testvér, sőt a háttérben még Freddie Prinze Jr. is feltűnik.


A Buffy-sztárjai az Annie Premierjén

Az idő múlása azért mindenkin meglátszik, és bár Sarah Michelle Gellar még mindig bájosan kislányos, Jessica Biel a mai napig csodásan fest, de Barry Watson és Freddie Prinze Jr. már közel sem akkora szívtiprók, mint annak idején voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek