Starity

A legsikeresebb videoklipek: Sky Ferreira

2014. október 29. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink egyik legmegosztóbb személyisége, Sky Ferreira kezdi megtalálni a helyét a zeneiparban - ehhez hozzásegíti különc stílusa és tehetsége. Kisfilmjei többsége már milliós lejátszás felett van, nézzük ezekből a legsikeresebbeket!

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Sky Ferreira

Az egyre sikeresebb énekesnő karrierje hasonlóan indult, mint sok más világsztárnak – az interneten keresztül vált híressé, feldolgozásokat töltött fel, és egyre népesebb lett a rajongótábora. Mára világszerte ismerik, három EP-je, 8 kislemeze jelent meg, majd 2013-ban kiadták Night Time, My Time című albumát. Videoklipjei közül, most nézzük a legnépszerűbbeket!

Everything Is Embarrassing (2012)

Sky egyik legnézettebb kisfilmje lett, több mint 3 millió megtekintéssel. A klipben megjelenik a grunge stílus, így például a fekete rúzs, a fekete-fehér háttér és persze a jellegzetes helyszínek. A dalban az énekesnő kételkedik, hogy a férfi, akit szeret, nem érzi ugyanezt iránta, ezért kínosan érzi magát.

You're Not the One (2013)

Igazi '70-es éveket idéző, bulizós dal, amihez pontos passzol a klip stílusa. A kisfilm egy diszkóban játszódik, ahol táncolnak az emberek, köztük Sky is, majd egy parkban találja magát, egy tőrszerű tárggyal a kezében. Eddig kicsivel több mint három milliós nézettséget zsebelt be.

Sad Dream (2012)

Az énekesnő egyik legszomorúbb szerzeménye, ami egy elég fájdalmas elválásról szól. A szám a 2012-ben megjelent Ghost című EP-n kapott helyet, nagy sikert aratva az indie stílust kedvelők körében. Eddig több mint másfél millió lejátszással rendelkezik.

Red Lips (2012)

Sky talán legőrültebb kisfilmje, hiszen a fehérneműben levő énekesnő az egész testét bekeni vörös rúzzsal, és a beszéde sem épp visszafogott, de így tökéletes az összhatás. Szintén a Ghost című EP-jén helyezkedik el.

I Blame Myself (2014)

Alig néhány hónapja, hogy megjelent, máris hatalmas nézettségnek örvend a legnagyobb videómegosztó portálon. A dalban az énekesnő a hírnévvel kapcsolatos hátrányokról dalol, a klipben pedig igazi rosszkislányként viselkedik. A dal a Night Time, My Time című albumán kapott helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek