Starity

Hivatalos: érkezik Nadine Coyle első albuma

2010. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl Cole után Nadine Coyle is elkezdi szólókarrierje építését. A 25 éves énekesnő albuma Insatiable címmel fog megjelenni november 8-án.

hirdetés
Hivatalos: érkezik Nadine Coyle első albuma

Az album első kislemeze szintén az Insatiable címet viseli. A dalt Nadine Coyle Guy Chambersszel írta, és hivatalosan november 1-jén jelenik meg. A klip rendezője Wayne Isham. A videót pedig már le is forgatták Los Angelesben.

Az Insatiable albumot Nadine Londonban, Stockholmban, Malibun és Los Angelesben vette föl. A munka két és fél évig tartott, ez idő alatt olyan dalszövegírókkal és producerekkel dolgozott együtt, mint William Orbit, Toby Gad, Desmond Child, Lucie Silvas, Kyle Cook, Tiesto, Mike Elizondo, Steve Booker és Tony Kanal.  A lemezen 13 vadonatúj dal kap helyet, amelyek megírásában maga Nadine is kivette részét.

Ha nem bírod kivárni Nadine új kislemezének megjelenését, egy 56 másodperces részletet meghallgathatsz a dalból, melyet az énekesnő hivatalos oldala tett közzé.

Vajon sikeres lesz Nadine szólókarrierje?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek