Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Kate Hudson

2014. szeptember 21. 17:05   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Hudson az évek során rengeteg sikeres filmben feltűnt már, így nem csoda hogy tehetsége és szépsége miatt több neves magazin címlapjáról is visszanéz ránk. Lássuk a legjobb és legrosszabb címlapfotóit!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Kate Hudson

A legjobb címlapfotók:

InStyle – 2014. július

Tagadhatatlanul ez Kate egyik legszebb címlapfotója, hiszen sugárzik róla a boldogság és a magabiztosság – egyszerűen minden klappol ezen a képen.

Elle – 2013. május

A sikeres színésznőnek remekül áll a vörös ruha és az elegáns póz. Szerencsére a sminkesek sem estek túlzásba, az eredmény pedig egy pazar címlapfotó.

Self – 2014. május

Kate a májusi Self magazin címlapján megmutatta hogy még mindig remek formában van – természetesen egy bájos mosoly kíséretében.

Harper's Bazaar – 2012. november

Ezen, a lassan két éve megjelent címlapfotón sem találunk semmi kivetnivalót: a fekete ruha remekül áll a színésznőnek, a frizura és smink terén is minden rendben van.

Harper's Bazaar – 2014. január

A legszebb címlapfotók terén elérkeztünk az utolsóhoz, erről a képről is egy vidám, élettel teli Kate Hudson néz vissza ránk és a retusálással sem estek túlzásba a szerkesztők.


A legrosszabb címlapfotók:

New Woman – 2008. március

Nem valószínű hogy a gyönyörű színésznő szívesen nézne rá erre a képre, pedig az agyonretusálás nélkül egy remek címlapfotó lehetett volna az eredmény.

Jolie – 2009. március

Bár az előző kép után szerencsére ez egy kevésbé retusált kép, nem éppen a legelőnyösebb címlapfotók közé tartozik.


Glamour – 2008. március

Nem biztos, hogy elsőre ránézésre mindenki felismerné a Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt? sztárját ezen a képen. A készítők bizonyára úgy gondolták hogy Kate szemei nem elég igézőek, így világító kék szempárt varázsoltak neki.

Cosmopolitan – 2003. május

A helyzet itt is hasonló: a felismerhetetlenségig elmaszkírozták a bájos színésznőt.

Jolie – 2004. július

Elérkeztünk cikkünk utolsó előnytelen címlapfotójához. Kis odafigyeléssel ebből is egy remek címlap lehetett volna, de a retusálásnak hála Kate egy Barbie babára hasonlít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek