Starity

SP és Ben taroltak a maratonon

2010. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: Ency112

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Nike Budapest Félmaraton nemcsak azért volt különleges, mert jubilált az esemény, hanem mert SP-ék lenyomták a mezőnyt!

hirdetés
SP és Ben taroltak a maratonon

2010. szeptember 5-én megrendezték  a hírességek maratonját Budapesten. Az indulók között volt többek között Zséda, Puskás Peti, Puskás Dani és Rakonczai Viktor is. Ám a zenészek közül magasan az SP–Ben páros nert.

A 450 páros induló közül 57. helyen ért célba a duó, sőt a zenészek és tévések mezőnyében elsőként futottak be. A feladat oroszlánrészét Ben vállalta: ő teljesítette a táv 2/3-át, az utolsó 7, 5 kilométeren pedig leváltotta Éder Krisztián, azaz SP,  és még neki sem sikerült elrontania Ben kimagasló eredményét.

Elsőként váltottunk a zenészcsapatból Bennel, és sikerült is megtartani az előnyt. Nem gondoltam volna, hogy megcsinálom, de végül sikerült, pedig a verseny előtt attól tartottam, hogy nem fogom bírni, hiszen az edzéseken rendszeresen szúrt az oldalam. Ezért a levegővételre különösen figyeltem, és természetesen a buzdító tömegre. Nem hittem, hogy ekkora élmény egy futóverseny, teljesen feltöltődtem. Jövőre biztos, hogy ismét indulok, sőt a hosszabb távval is megpróbálkozom.” – mondta SP.

„8 kilométernél azt hittem, itt a vég, de elkezdtem a zenére koncentrálni, és csak mondogattam magamban: végig kell csinálnod, nem fáj a lábad, meg tudod csinálni! A végén sikerült is, olyannyira, hogy elsőként váltottam.” – mesélte Ben.

Hatalmas gratula a srácoknak, mert rengeteget készültek a maratoni napra, és nagyon ügyesek voltak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek