Starity

Klippremier: Karai Anna - Vágjál hülye fejet!

2014. szeptember 21. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 17-én debütált a The Voice-ból is ismert Karai Anna legújabb kisfilmje, melyet a Vágjál hülye fejet! című dalhoz forgatott az énekesnő.

hirdetés
Klippremier: Karai Anna - Vágjál hülye fejet!
Fotó: Kiss Péter

A napokban jelent meg Karai Anna háromszámos kislemeze, melynek címadó dalához, a Vágjál hülye fejet! című dalhoz forgatott videoklipet az énekesnő, melybe zenekara mellett rajongóit is bevonta.

Míg a címadó dal egy vidám, pörgős nóta lett, addig a N4gy kerék amolyan stresszűzőként funkcionál, a Blájndban pedig egy vadabb oldalát mutatja meg az énekesnő.

A legújabb kisfilmet az Annáékkal már több ízben dolgozó Bódog Krisztián rendezte, mely kisfilm a „hülye fejek” körüli koncepcióra épült igen ötletes formában. Anna turnéja nemrégiben vette kezdetét, mely állomásokra érdemes lesz kilátogatni, hiszen a fellépések utáni fotózáson résztvevők közül a szerencsések koncertjegyekkel és ajándék CD-kkel gazdagodhatnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek