Starity

7 dolog, amit tudunk a Deadpool-filmről

2014. szeptember 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2016 februárjában kerül a mozikba a várva várt Deadpool-film – lássuk, mit tudunk eddig!

hirdetés
7 dolog, amit tudunk a Deadpool-filmről

Néhány nappal ezelőtt a 20th Century Fox hivatalosan bejelentette, hogy a Deadpool-mozifilm 2016. február 12-én kerül bemutatásra. Habár semmi mást nem osztottak meg a projekttel kapcsolatban, szerencsére mi azért tudunk néhány apróságot, amit érdemes feljegyezni:

1. Tim Miller rendezheti a filmet

Ő állt az FX experience mögött, és a Blur Stúdiónak dolgozik. Már jó ideje kötődik a neve Deadpoolhoz. Ő és Ryan Reynolds keményen harcoltak a Foxszal annak érdekében, hogy elkészülhessen a film, és borzasztóan szerencsések, amiért kiszivárgott a tesztfelvétel, hiszen óriási visszhangot keltett a médiában, a rajongók visszajelzése pedig nagyban hozzájárult a Fox döntéséhez.

2. A tesztvideót a forgatókönyv mintájára készítették.

Egyelőre nem erősítették meg, készül-e újabb piszkozat a szkripből, és ha igen, ki írja meg, de egyelőre úgy fest, a Zombieland írói, Rhett Reese és Paul Wernicke ötlete alapján készül majd a film, akik egyébként roppant büszkék a forgatókönyvre.

3. Élőszereplős lesz.

Habár megvolt az esélye egy csakis CGI alapján készült filmnek is, a stúdió úgy döntött, színészeket szerződtet, valós helyszíneken forgatnak természetesen valós kiegészítőkkel és kellékekkel. Persze ez nem jelenti azt, hogy Ryan Reynoldsnak nem lesz szüksége dublőrre és multimegakontinentális komputerekre, hogy kiegészítsék munkáját.

4. Számos más Marvel-karakter is megjelenik majd.

A forgatókönyv jó néhány mutáns feltűnését is lehetővé teszi, így Wyre, Ajax, Sluggo, Garrison Kane és még Colossus is megjelenhet.

5. A női nézők elfelejthetik Ryan Reynolds cuki pofiját

A hivatalos leírás szerint Deadpoolt állig felfegyverkezve, katanákkal és Desert Eagle pisztolyokkal, szarkasztikus észjárásával és soha be nem álló szájával ismerhetjük meg, aki gyakran áttöri a negyedik falat, és kommunikál a nézőkkel. A kisfiús szépsége teljesen elveszett, undorító sebek éktelenkednek arcán és testén.

6. PG-13-as besorolást kapott.

Másfél évvel a megjelenés előtt a stúdió már döntött. Annak ellenére, hogy Deadpoolt nem tudjuk elképzelni 23 pár női cici, vérfagyasztó akciójelenetek és potyogó bensőségek nélkül, a Fox korhatáros filmet készít. Szerencsére egy b betűs szó azért még így is elhangozhat a másfél- kétórás film során.

+1

Mivel Deadpoolról beszélünk, nemcsak hogy áttöri a negyedik falat, de tudja, hogy filmben szerepel, ahogyan azt is, hogy korábban is feltűnt a Farkasban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek