Starity

15 milliót fizettek Szabó Zsófiért

2014. szeptember 24. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez volt az első alkalom, hogy az RTL Klub egy sztárért fizetett. Szabó Zsófi átigazolásához viszont rögtön 15 milliót tettek le az asztalra, hogy átvehessék a TV2-től.

hirdetés
15 milliót fizettek Szabó Zsófiért

Idáig sohasem fizetett az RTL Klub sztárért komolyabb összeget, ám most ez a pillanat is elérkezett: 15 milliót perkáltak a TV2-nek Szabó Zsófiért.

Tizenötmillió forint, ennyit kért a TV2 azért, hogy elengedje Zsófit, amennyiben ezt nem fizették volna ki, a színésznő nem tudott volna átigazolni, csupán akkor, ha ő maga vállalja ezt a terhet” – nyilatkozta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő, a TV2-nél jártas személy.

Azonban ha megnézzük, hogy a TV2-nek mennyit kellett fizetnie a VV-sztárokért vagy Ördög Nóráért, az a 15 millió forint már nem is tűnik olyan soknak. Például VV Alekoszért a TV2 anno körülbelül 20 milliót perkált. Az üggyel kapcsolatban sem a TV2, sem az RTL, sem pedig a színésznő nem kívánt nyilatkozni.

Zsófit a nézők hamarosan a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban láthatják október 6-ától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek