Starity

Ashley: „Megcsináltam a repülőmutatványokat”

2010. szeptember 07. 17:05   |   Szerző: vivi0403

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale feljebb lépked a televíziós szamárlétrán. Egy főiskolás szurkolóként a CW sorozatában, a Hellcatsben szó szerint magasan repül az egykori High School Musical-sztár.

hirdetés
Ashley: „Megcsináltam a repülőmutatványokat”

„Ténylegesen megcsináltam a repülőmutatványokat és dobásokat. – mondja a 25 éves Ashley, akinek van egy dublőre is a nehezebb feladatokhoz. „Nyilván nem akarok megsérülni, de nagyon kényelmesen érzem magam... szeretem a kihívásokat” – magyarázta.

Ashley Tisdale a kitalált Lancer Egyetemen tanul. A Hellcats csapatkapitánya, Savannah Monroe felhúzza a szemöldökét, amikor arra kerül sor, hogy egy ismeretlen embert kell a csapatba beválasztania, miután egy csapattag megsérül. A színésznő tökéletesen késznek érezte magát mind a drámai, mind pedig egy átlagos sorozatszerepre.

Igen, van valami CW-stílusos dráma benne, de ugyancsak van magas energia, zene és tánc, szurkolással. Ashley reméli, hogy ezzel kissé érettebb szerepbe léphet, és elszakadhat a High School Musicaltől.

„A zene mindig nagyon fontos volt az életemben. Akármit csináltam, azt mindig a zene vezérelte. Olyan, mint amikor fellépek...olyankor meg van ez az érzés bennem.” – mondta.

És a lehetőség, hogy megérezze a pomponlányok versengését, elég szürreális. „Nem gondoltam volna, hogy valaha pomponlány leszek. Amikor fiatalabb voltam, próbáltam... de nem voltam elég koordinált.”

Szerencsére Tisdale egy elég közeli segítséget kapott: a nővére a középiskolában szurkoló volt. „Nem volt meg a középiskolás tapasztalatom, de Jen minden ilyet átélt. Az egész táncnak a felépítése nagyon más, és ő nagy segítséget jelentett. Azt mondta nekem: »Úristen, nem hiszem el, hogy ezt fogod csinálni!«. A szurkolók nagyon komolyan veszik magukat. Ha kihagysz egy próbát, kiestél. Savannah-nak ez az élete.”

Tisdale saját élete pedig csupa elfoglaltság, a szülinapját a forgatáson, Vancouverben tartotta meg (általában ezt Hawaiin teszi). Csak ne kérdezzünk tőle semmi személyeset. Megerősítette, hogy még mindig együtt van a videokliprendező Scott Speerrel, de Tisdale nem beszél a szerelmi életéről.

A munkamániás Ashley elmondta, hogy nem ül egy helyben. „A Disney-től jönni és a közönségem, ami volt, azt eredményezte, hogy vissza akartam menni a tv-hez. FIlmeket készíteni nagyon jó, de mindig projekeket vársz. A filmkészítés egy kis szünetet von maga után.”

A legutóbbi forgatásos szünete után Tisdale-nek egy tipikus film jár a fejében. „Azt hiszem, jelenleg egy olyan forgatókönyvet keresek, ami egy száraz vígjáték. Szeretnék egy Judd Apatow fajta filmet készíteni és olyan rendezőkkel dolgozni, akikre felnézek.”

„Fel akarok nőni. Kis lépésekben, nem pedig bele a közepébe.” – mondja a színésznő, majd hozzáteszi: „Minden sikeremet a HSM-nek köszönhetem... a rajongókat szeretném magammal vinni ezen az úton.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek